Vodafone 1 hafta boyunca 50 kontör değerinde/ 5 mb lık hediye internet paketi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone 1 hafta boyunca 50 kontör değerinde/ 5 mb lık hediye internet paketi!
Arkadaşlar vodafone un şu an mevcut tarifesi olab 200kb/1 kntr tarifesi eskisi gibi kullandığın kadar kontör yemiyordu!Yani kullandığım kadarını ödemiyordum 1kb kullansamda 1 kontör 200kb kullansamda 1 kontör gidiyordu. Oysa eski terifede (100kb/1kntr)böyle değildi.Bende bir e-mail oluşturdum ve yaklaşık bir hafta önce vodafone müşteri hizmetlerine gönderdim.Bugün yanıtı geldi.

''Cep telefonunuzdan bir hafta boyunca Vodafone internet servisini ücretsiz denemeniz için hesabınıza 50 kontör değerinde 5 MB İNTERNET kullanımı yüklenmiştir''
Eğer sizde de aynı sorun varsa hemen bir e-mail yoolayın derim aynı sonucu alabilirsiniz:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Ben vodafone u aktif olarak kullanmıyoru.Kartı geçen taktığımda süreniz dolmuştur diye mesaj geldi :agla yeniden alabilir miyim acaba :agla

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben vodafone u aktif olarak kullanmıyoru.Kartı geçen taktığımda süreniz dolmuştur diye mesaj geldi :agla yeniden alabilir miyim acaba :agla

İlk önce mesajda ne zamandan beri süreniz dolmuştur diyor?Bunu öğrenmeliyiz.Eğer fazla vakit geçmemişse vodafone süresi dolan hattı belli bir süre daha elinde tutuyor yani o numarayı satmıyor .Ama yeniden satın almak gerekecek aynı numarayı sanırım.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Arkadaşlar vodafone un şu an mevcut tarifesi olab 200kb/1 kntr tarifesi eskisi gibi kullandığın kadar kontör yemiyordu!Yani kullandığım kadarını ödemiyordum 1kb kullansamda 1 kontör 200kb kullansamda 1 kontör gidiyordu. Oysa eski terifede (100kb/1kntr)böyle değildi.Bende bir e-mail oluşturdum ve yaklaşık bir hafta önce vodafone müşteri hizmetlerine gönderdim.Bugün yanıtı geldi.

''Cep telefonunuzdan bir hafta boyunca Vodafone internet servisini ücretsiz denemeniz için hesabınıza 50 kontör değerinde 5 MB İNTERNET kullanımı yüklenmiştir''
Eğer sizde de aynı sorun varsa hemen bir e-mail yoolayın derim aynı sonucu alabilirsiniz:oke:

Evet iki hafta önce bende benzer bir şikayet yazmıştım vodafoneye.

Sonra banada hemen 5MB hediye gönderdiler. Birde arayıp yeni tarifeyi anlattılar. Bende dedim keşke 100kb/1knt kalsaydı ve tam anlamıyla hacim bazlı kullanabilinseydi. İstekleriniz yetkililere iletilicektir dediler.

Şikayetçiler kesinlikle mail atsınlar vodafoneye

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç bir işe yaramadı bu şikayetimiz adama diyorum bu eskiden böyle değildi virgüllü atıyodu kontör kabul etmiyor

chakır66

chakır66

Üye
bana kendiliğinden geldi :)

sergustav

Üye
arkadaşlar şikayet etsenizde boş,onlar bildiklerini okuyorlar ben,kullandığım verinin parasını ödemek istiyorum ama onların peşin alıyor,her internetten kopmada kontür gidiyor,bilginize..sırf bu yüzden turkcell vodafone geçmiştim umarım düzeltirler..

mhmmt-57

Üye
iyi günler ben şikayet fala göndermedim ama bugün bana
diye bi mesaj geldi. bunu kullanabiliyor muyuz? diye soruyum dedim. Sonra acısı çıkmasın yani. bilen varsa açıklayabilir mi?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günler ben şikayet fala göndermedim ama bugün bana
diye bi mesaj geldi. bunu kullanabiliyor muyuz? diye soruyum dedim. Sonra acısı çıkmasın yani. bilen varsa açıklayabilir mi?
Kesinlikle sonuna kadar kullanabilirsiniz ben denedim.Kaç mb kullandığınızı öğrenmek için telefonunuzun veri sayacını sıfırlayın ve öyle kontrol edin:oke:
Zaten bitince size bitti diye mesaj gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt