vodafonedan 1 hafta boyuca 50 kontör değerinde bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kun agüero

kun agüero

Üye
    Konu Sahibi
vodafonedan 1 hafta boyuca 50 kontör değerinde bedava internet
slm pazar günü cep telefonuma vodafoneden mesaj geldi mesajdada şun lar yazıyordu Cep telefonunuzdan 1 hafta boyunca Vodafone İnternet Servisini ücretsiz denemeniz için hesabınıza 50 kontör değerinde 5MB INTERNET kullanımı yüklenmiştir gerçekten kontor gitmiyormu. acaba :sn:opera minidende girsem bedava olurmu

aquSTine^

aquSTine^

Üye
aynen böyle gelmişse gitmez

ersoyw

Üye
Yalnız 5 mb ın değeri 50 kontor degilki neden vodafone de bu kadar pahalı turkcell de 20 kontore 50 mb

maniack61

maniack61

Üye
Yalnız 5 mb ın değeri 50 kontor degilki neden vodafone de bu kadar pahalı turkcell de 20 kontore 50 mb

Zaten vodafoneda da 60 kntr e 250 mb.Ancak bu mesajda niye böyle anlamak mümkün değil.Önceki tarife olabilir.

sarıoklar

Üye
bana da geldi bu mesaj.
eski paketin fiyatı 50 kontör şimdi yeni paketler çıkardılar.

carnewam21

carnewam21

Üye
turkcellde 100 mb int paketi 30 knt

5 mb nerde 100 mb nerde

turkcell de 30 knt ama bende 20 knt:D

technomania

Üye
Sanırım eski tarifye göre 100K 1 kontör den hesaplayınca 5MB karşılığı 50 kontör ödüyordun.Turkcell de 60KB tı 1 kontördü..cep ten INTERNET ucuzladı...

alperen1313

alperen1313

Üye
ne güzel işte bedavadan internet..güle güle kullanın ..

ilo53

ilo53

Üye
banada gelmisti ben opera mini ile girdm. az mb ama olsn bna yetti 1hafta

technomania

Üye
Operamini ve Vodafone Operamini üzerinden de kullanılabiliyor.Böylece daha avantajlı oluyor ,operamini ler kullanılan datayı sıkıstırıyor böylece 5MB ile daha fazla web te dolaşabiliyorsunuz.

carnewam21

carnewam21

Üye
turkcell 100 mb int paketi almak isteyenler bana ulassın 100 mb int paketi 25 knt...

erkan_34

erkan_34

Üye
Ama Operamini her telefon desrteklemiyorki 6233 model tel var bende desteklemiyor Operamini bu model :(

redondo_006

Üye
ben denedim halada kullanıyorum kontör gitmiyor çook güzel bişemiş ama yaaa her dk mail atıyorum oturduğun yerden internete bağlanıyon helall

tubilik80

Üye
slm pazar günü cep telefonuma vodafoneden mesaj geldi mesajdada şun lar yazıyordu Cep telefonunuzdan 1 hafta boyunca Vodafone İnternet Servisini ücretsiz denemeniz için hesabınıza 50 kontör değerinde 5MB INTERNET kullanımı yüklenmiştir gerçekten kontor gitmiyormu. acaba opera minidende girsem bedava olurmu

opera miniden girersen 200kb da 1 kontör gidio

sarıoklar

Üye
slm pazar günü cep telefonuma vodafoneden mesaj geldi mesajdada şun lar yazıyordu Cep telefonunuzdan 1 hafta boyunca Vodafone İnternet Servisini ücretsiz denemeniz için hesabınıza 50 kontör değerinde 5MB INTERNET kullanımı yüklenmiştir gerçekten kontor gitmiyormu. acaba opera minidende girsem bedava olurmu

opera miniden girersen 200kb da 1 kontör gidio

valla nerden girersen gir kontör gitmiyor.adam sana bedava paket vermiş hala ıncık cıncık ediyorsunuz.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Aynı şekilde bu mesaj bana da geldi. 3G öncesi hazırlık dönemidir bu arkadaşlar.

Kesinlikle bir şüphe aramayın, kontörünüz düşmez.

carnewam21

carnewam21

Üye
opera miniden girsen bedava olmaz
int paketin daha geç bişer

arslansem

arslansem

Üye
50 kontör değerinde nasıl oluyor yaa :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt