vodafon kontörlu ile msn ye bağlananlar dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alee43

alee43

Üye
    Konu Sahibi
vodafon kontörlu ile msn ye bağlananlar dikkat
selam arkadaşlar vodafon kontörlü kullanan arkadaşlar vodafon 200 kb 1 kntör yaptı ama kontorler birbir değil 2 şer 3 er gidiyo ya benim kontörüm niye bukadar çabuk azalıyo diyen ler lütfen sessiz kalmayın müşteri hizmetlerini arayın onlarda bilmiyo 200kb 1 kontor diyolar başka bişey diyemiyolar kontör düşümüde 1 kontör oldu sömürüyolar bunlar bizi
gprs şifreli diyolar klobaytınızı göremiyoruz dediler ben 100 kb tı geçmeden 8 ,9 kontörüm gitti tepkimizi gösterelim lütfen :@:nono::@

Cynical

Cynical

Üye
100 KB'tı geçmeden demişsin ama bu tek girişte mi, yoksa mesela 4,5 kere girip çıktıktan sonraki harcanan datanın toplamı mı?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
aynen benımde gıttı musterı hızmtlerını aradım sıkayetname hazırladılar 3 gun ıcınde arayacaklarını soyledıler aradan 4 gun gectı bıda aradım bu kez yuzume kapadılar telefonu:@

djmatrix

Üye
ben hala bedava giriyorum... :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ben hala bedava giriyorum... :)

hayret ediyorum bide en iyi musterı hızmetleri odulunu vodafone almıs.sacmalıktan baska birşey degıl daha kampanyalarından haberi yok.musterı memnunıyetınde turkcelın ustune operator tanımam.arkadasımın 120 kontoru benımde bırgun ıcınde 27 kontorum gitti.ama çözdüm galiba hattında 1-2 kontor varken gırdıgımde kontor gıtmıyor.kontorun gıttıgı gun 100 kontor yuklemıstım bunlar kontoru gorunce ne kadar alırsak o kar dıyorlar.:nono:

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar bu vodafone un 250 mb lık gprs paketini satmak için yaptığı bir yöntem...Eğer gprs e bir kere bile bağlanıp çıksanız 1 kontörününz gider ister 1 kb ister 200 kb kullanın...Onun için en iyisi 250 mb paketini kullanmak...Bu şekilde gerçekten çok kontör gidiyor...

djsalih91

djsalih91

Üye
ewet vodafone işi iyice bozdu kontör çalması yetmeyor birde gprs den kontör sömürüyorlar :@

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dikkatli olmak lazım

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
yani çalıyor demiyelim de...Dolaylı yoldan tüketicinin elindeki kontörü toplamaya çalışıyor...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yani çalıyor demiyelim de...Dolaylı yoldan tüketicinin elindeki kontörü toplamaya çalışıyor...
bence açık açık çalıyorlar.arkadaşım 200 kb 1 kontor dıye gırıyor fazla durmuyor gerı cıkınca 4-5 kontoru gitmiş oluyor musterı hızmetlerını aradık bızı yalancı cıkarıyor sız ıcerık ındırmıssınız dıyor bızde ındırdıgımız seyı soyleyın dıyoruz bılmıyoruz gıbı zırvalayıp duruyorlar:@

sedat_17

sedat_17

Üye
kontor olunca bazen gıdıo ama olmayınca gıtmıor

safakk34

safakk34

Üye
aynı sorun bendede var msn ücretsiz diyolar bi kaç kez girince 1 kontörüm gidiyo.müşteri hizmetlkerini aradım5 kere bi çare bulamadılar en kısa sürede döncez diyolar hala dönecekler sinir oldum ...

yasargungoren

Üye
Ne yaptıklarını onlarda bilmiyor. Geçen 150 kontör yükledim 50 kontör hediye aldım toplam 224 kontör vardı ama konuşma yapmadan ücretsiz olduğu söylenen vadafon live ye girdim 50 kontör yok oldu sonra tekrar girmeye çalıştım her denememde 1 kontür düştü yani daha siteye girmeden birde baktımki 35 kontör gitmiş sabah telefona tekrar baktım 35 kontör geri gelmiş ama 50 kontör uçtu gitti. Telsimin kontör çalma mirasınımı aldılar

berk52300

Üye
slm arkadslar bende n73 var vodofone mesenger yüqledm sertıfa güncelesmesı dıyor anlamadım gıttı n73 uygun msn bılıyorsanız linqini atarsanız sevınırm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
geçenlerde benimde msnye girmem gerekti cepten girdim 5kb kullanıp çıktım 4 konturum gitti. ilginç olaylar

xjunex

Üye
arkadaşlar biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. vodafone live ya da vodafone messenger ücretsiz diyor tanıtımlarda ama onlara özel bağlantı ayarları ile ücretsiz. vodafone messenger i vodafone internet ayarları ile girerseniz tabiki ücret alınır. ne bilim ilk akılma gelen bu oldu. çünkü hiç böyle bir sorun yaşamadım yıllardır. açıklamalar ve ayarları dikkatli uygulayalım derim. yok eğer herşey tamam ama hala kontör düşüyorsa da bi telefon ile şikayetinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. geri dönüş yapılıyor çünkü.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Arkadaşlar bunların tek sebebi yanlış apn ayarları vodafone da çalışan bir tanıdık var. Ben de öyle olmuştu daha sonra tekrar live ayarlırını yaptırdım şimdilik bir sorun yok. Bir de vodafone da 1 kb de 200 kb de kullansanız 1 kontör gider ama arada bağlantı kesiliyor tekrar bağlanıyor siz bunu farkında olmuyorsunuz onun için tekrar kontör gidiyor.Yani tek oturumda 1den fazla kontörünüz gidebilir.Bunu için en iyisi 70 kontör verip 250 mb paketine geçmeniz tavsiyemdir...Bu şekilde zaten 70 kontörden daha fazla harcarsınız.

sethaa

sethaa

Üye
Evet cok haklisin. BEn 250 mb internet paketi kullanıyorum. Hiç de kontör düşmüyor MSN'ye bağlanırken.

Arkadaşlar bunların tek sebebi yanlış apn ayarları vodafone da çalışan bir tanıdık var. Ben de öyle olmuştu daha sonra tekrar live ayarlırını yaptırdım şimdilik bir sorun yok. Bir de vodafone da 1 kb de 200 kb de kullansanız 1 kontör gider ama arada bağlantı kesiliyor tekrar bağlanıyor siz bunu farkında olmuyorsunuz onun için tekrar kontör gidiyor.Yani tek oturumda 1den fazla kontörünüz gidebilir.Bunu için en iyisi 70 kontör verip 250 mb paketine geçmeniz tavsiyemdir...Bu şekilde zaten 70 kontörden daha fazla harcarsınız.

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
:) Bu zaten vodafone un gprs paketini satmak için geliştirdiği bir yöntemdir...

Cenk-_-i

Üye
valla bnm de gitti 50 kb asmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt