vodafon bedava kontür

Sponsorlu Bağlantılar

en_buyuk_voda!

Üye
    Konu Sahibi
vodafon bedava kontür
arkadaşlar başka bir sitden bir arkadşım bana bişey ögretti. onu paylaşmak istedm.

sitesindeki prgrmı biliyorsunuzdur. o programla vodafon cep aran kampnyali hattimizi aradigimizda bedava şebek içi kontür kazanıyoruz. Ben 3-4 gundr kullanıyorum, bugün 50 kontür hattıma yüklendi. sizde kullanabilirsiniz.

bu arada kısa bir sure icin üyelik alımini kapatti, önceden üye olan argadaşlar var ise onlar kullanablirker.

• Beğen
Tepkiler: oguzcan4884

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
ÖNEMLİ DUYURULAR/HABERLER
* Servisimize gelen yoğun talep üzerine yeni üye kabulunu bir süre için durdurduk. Yeniden üye alımına başlama tarihini sitemizden ilan edeceğiz.
Kaynak: TelefonBizden.Com
Üye Alımı Şu Anda Kapalı Olduğu İçin Şu Anda Pek İşimize Yaramaz.Üye Alımı Açılırsa Belki.

en_buyuk_voda!

Üye
    Konu Sahibi
haydi arkadşlar!!!

vodafonlu bütün arkadaşlarımıza bu haberi verelim. herkez yararlansın!

piri.reis

piri.reis

Üye
bunu açık açık yazmanız pek doğru değil.

papi40

papi40

Üye
bence de

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:vur Cep Aran Kampanyası kapsamında alınan çağrılar ve promosyonlar düzenli olarak izlenmekte olup, haksız çağrı alınarak kontör kazanılması durumunda abonelik iptal edilecektir. :vur
Cep Aran Kampanyası kapsamında alınan çağrılar ve promosyonlar düzenli olarak izlenmekte olup, haksız çağrı alınarak kontör kazanılması durumunda abonelik iptal edilmektedir. Ayrıca ücretsiz kontör kazanmak amacıyla hattına doğru arama yapmaya zorlayacak olan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunmalıdır.
SAYGILARIMLA...................:(

özdemir71

Üye
neden önceden söylemiyorsun ki bilader yaa üye olurduk :nono:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
işimiz gücümüz çalmak çırpmak zaten, aman iii bi iş yapmayın

Takipçi Satın Al

Üst Alt