Vmenu 1.51 s60v5 |İphone gibi menü sayafasını degiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vmenu 1.51 s60v5 |İphone gibi menü sayafasını degiştirme

Arkadaşlar resimdende Anlaşıldıgı gibi dokunup çektinten sonra sayfa degişiyor.
Programı deneyemiyorum çünkü telefon yok olanlar yorum yazarlarsa sevinirim.

Burda bir emek var Arkadaşlar konuyu begendiyseniz ve indirdiyseniz Lütfen Teşekkür Et butonuna tıklamayı unutmayınız.:bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 6600ozcan, 007yasar, seyidli94 ve 185 diğerleri

haltie

haltie

Üye
vayy süper v5 kullanmıyorum ama uygulama güzel eline sağlık :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
buna benzer bir uygulamayı daha önce denemiştim çalıştırmada bir sıkıntı olmuyor genelde ufak boyutuna rağmen çok güzel bi program teşekkürler

pazzoo

pazzoo

Üye
program guzel ama bazen teli kapatiyor,ve her arama veya sms geldiginde uygulamadan cikiyor,ve tekrar girmen gerekiyor ,ha bide benim tel 5530,bu programi yukledikten sonra sms yi acamadim,bende programi sildim, programi yukleyen arkadisin emegine saglik

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program guzel ama bazen teli kapatiyor,ve her arama veya sms geldiginde uygulamadan cikiyor,ve tekrar girmen gerekiyor ,ha bide benim tel 5530,bu programi yukledikten sonra sms yi acamadim,bende programi sildim, programi yukleyen arkadisin emegine saglik
Bilgilendirdigin için teşekkürler.
Yalnzı programı ben yazmadım.Paylaşımını yaptım.Yani programdan dogan hatalar benden kaynaklamıyor.Muhakkak yeni sürümü çıktıgında vbu sorun halledilecektir.

eBRiHanceR

Üye
güzel program ama programıı kaapatmaya çalışınca res attı tel

scainet_59

Üye
tşk

pazzoo

pazzoo

Üye
Bilgilendirdigin için teşekkürler.
Yalnzı programı ben yazmadım.Paylaşımını yaptım.Yani programdan dogan hatalar benden kaynaklamıyor.Muhakkak yeni sürümü çıktıgında vbu sorun halledilecektir.
bende zaten hatanin senden kaynaklandigini yazmamistim kardes,

Efendi™

Efendi™

Üye
Teşekkürler Kardeşim.

mancukya

Üye
Ana menuyu integre edebilse gercekden cok super bir program haline gelir.

eBRiHanceR

Üye
Ana menuyu integre edebilse gercekden cok super bir program haline gelir.

benimki öyle oldu anamenü ile entegreli oldu :) menü tuşuna ( beyaz tuş ) basınca vmenü açılıyo. ilk başda öyle değildi fakat ev ekranında vmünyü kısayol olarak ekledim ve vmenü settingden auto startı on durumuna getirdim gayet güzel çalışıyo. 5 gündür kullanıyorum sıklıkla olmasada arada bi res attı tel. toplam 3 kere res attı bilginize

• Beğen
Tepkiler: TURK_apprentice
karakafa81

karakafa81

Üye
benimki öyle oldu anamenü ile entegreli oldu :) menü tuşuna ( beyaz tuş ) basınca vmenü açılıyo. ilk başda öyle değildi fakat ev ekranında vmünyü kısayol olarak ekledim ve vmenü settingden auto startı on durumuna getirdim gayet güzel çalışıyo. 5 gündür kullanıyorum sıklıkla olmasada arada bi res attı tel. toplam 3 kere res attı bilginize

ev ekranina v menüyü nasil kisayol olarak ekledin ?
tamam Yaptim kardesim kusura bakma ama oldu ayni dedigin gibi :)

knlr

knlr

Üye
telefonu kapattı şimdi de açmıyor hadi bakalım hayırlısı

--------------- Ekleme ---------------

açıldı telefon şimdi :) bakalım biraz daha stabil olmazsa kaldırıcam yoksa güzel duruyor

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
Teşekkürler =)

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol kanka da bu zaten v40 da var reis

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
yukledim 5800 gayet iyi duruyo simdilik bi problem yok. programlarin yerini degistiremiyomuyuz?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
bilgilendirdigin için teşekkürler.
Yalnzı programı ben yazmadım.paylaşımını yaptım.yani programdan dogan hatalar benden kaynaklamıyor.muhakkak yeni sürümü çıktıgında vbu sorun halledilecektir.

telefonu kapatmasının sebebi programı kapatınca restart atıyor buda normal yoksa kaydırma özelliğini kapatamazsın cunku sıstem tazelenmesı gerek yanı bu bır sorun değildir...programın yapısı böyle...

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
arkadaşlar v menuyü nasıl nasıl beyaz tuşa ekleyebiliyor açıklayıcı olarak yazarmısınız

tuncay89

Üye
slm super calisiyor cok beyendim boyle bir program aramisttim ve sonda buldum cok saol tel nokia 5530 tesekur

Üst Alt