vlc media player için son 16 gün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işlem tamam arkadaşlar.

komando04

komando04

Üye
gerçekten tüm destek olan arkadaşlar çok teşekkürler valla süper

- - - Eklendi - - -

bilgi içinde sağol Ali abi

ecel54

ecel54

Üye
inşallah wp 7.8 'e de gelir

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Bir yerde bir kaç bir şey okudum, umarım yaza kalmaz WP8 e gelmesi..

Bir an önce çıkar umarım..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu bugün Shiftdelete'e de haber oldu :)

Açık kaynaklı platformların vazgeçilmez medya oynatıcısı VLC; Windows 8'in "Modern" arayüzüne geçişi hızlandırmak için Kickstarter'da başlattığı kampanyada hedefine ulaştı.

Açık kaynak kodlarıyla, gönüllü bir ekip tarafından geliştirilen VLC Player,kullanıcıların her platformda görmek istediği başlıca uygulamalar arasında yer alıyor. Ne var ki gönüllülüğe dayalı geliştirme sistemi, yeni platformlara uyarlama sürecini oldukça uzatıyor. VLC ekibi de çareyi ünlü "dijital kaynak toplama servisi" Kickstarter'da bulmuş görünüyor.

Windows 8'in eski adıyla Metro, yeni adıyla Modern arayüzü için biruygulama geliştirmeyi planlayan VLC ekibi, işi profesyonel bir proje olarak başlatıp, kısa sürede bitirebilmek ve tam zamanlı olarak çalışabilmek amacıyla Kickstarter'da maddi kaynak arayışına girdi. Henüz zaman sınırının dolmasına birkaç gün varken, 40 bin sterlin olarak belirlenen hedef aşılarak, geliştirici ekibe ihtiyaç duydukları maddi kaynak sağlandı.

VLC için Windows 8'in yanı sıra, bir Windows Phone 8 uygulamasını da hazırlayacağını açıklayan geliştiriciler, hedeflenen paranın aşılmasıyla birlikte her iki sürüme de sürpriz eklemeler yapabilir.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hayirlisi olsun.
Arkadaslar sirket medyayi lisansiz veriyor o yuzden hiç bir geliri yok. Yani bağiş toplamasi normal. Ama yillardir sade saygin bir duruşu var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayret haberleri baya bir hızlı veriyorlar:kop:

komando04

komando04

Üye
hakikaten adamlar çalışma gayreti içerisindeler helal valla

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi hayırlı olsun herkese :eller:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu nasıl çalışıyor bende öğrenmek istiyorum karışık birşey mi VLC Telecontrol Free diye bir program aynımı bu symbianda N8 e yükledim aynımı diye merak ettim de yorumlara baktım kimse açamamış

Birde Kırmızı lumia mı buldum sonumda hes kesim tarihim 2 gün var onada kavuşacam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu nasıl çalışıyor bende öğrenmek istiyorum karışık birşey mi VLC Telecontrol Free diye bir program aynımı bu symbianda N8 e yükledim aynımı diye merak ettim de yorumlara baktım kimse açamamış

Birde Kırmızı lumia mı buldum sonumda hes kesim tarihim 2 gün var onada kavuşacam
bence kapora verip siparişini kesinleşti. Kaçırırsın mazallah:kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

valla abi bunlar çalışmaları ne zaman başlattılar acaba paranın toparlanmasını mı beklediler ki eğer öyleyse biraz bekleriz gibi
Bağış tamamlandıktan sonra 3 ay içerisinde ilk sürümü yayınlayacaklarını umut ediyorlardı. Bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimalle Mart ayı içerisinde mağazada yayınlanır Serdar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabi bağışlar hedefi aştığı için bazı ek özellikler ve sürpriz ekstralar olabilir. Olacaktır da:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vlc ekibinden gelen son aciklamaya gore: surenin dolmasina 5 gun kala hedef tutturulmuş olup bundan sonra kalan surede yapilacak bagişlar uygulamanin wp8 dahil tum microsoft platformalarina daha cabuk gelmesini ve daha fazla ozellikle destek olacagini saglayacaktir denilmiş.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler bilgi için abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt