Vizyonda Bu Hafta: 21 Mart 2014

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Vizyonda Bu Hafta: 21 Mart 2014
Vizyon bu hafta korkudan maceraya, dramdan komediye 6 ayrı film ile birlikte oldukça renkli. Dikkat çekenler arasında Non-Stop, Hazine Avcıları ve ekstra 30 dakika uzunluğu ile tekrar vizyona giren Düğün Dernek filmi bulunuyor.

Non-Stop


Film : Non-Stop

Yönetmen: Jaume Collet-Serra

Oyuncular: Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy, Michelle Dockery, Lupita Nyong'o

Detaylar
: Daha önce Kimliksiz (Unknown) filminde birlikte çalışan Jaume Collet-Serra ve aksiyon türünün son yıllardaki aranan yüzü Liam Neeson'ı bir araya getiren Non-Stop, haftanın en dikkat çekici yapımlarından biri. Altı saatlik bir uçak yolculuğu, uçakta bulunan ve kimliği belirsiz bir suçlu ve 20 dakikada bir ölecek olan yolcular. Gerilim düzeyi bir hayli yüksek olan filmin aksiyon sahnelerindeki ustalığı da bir hayli dikkat çekici.
-

Hazine Avcıları (The Monuments Men)


Film : Hazine Avcıları

Yönetmen: George Clooney

Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett, John Goodman

Detaylar: Hem yönetmenliğini hem de başrol oyunculuğunu gerçekleştirdiği filmi ile George Clooney bir kez daha karşımızda. Ünlü isim İkinci Dünya Savaşı esnasında gerçekten yaşanmış bir olaydan yola çıkmış ve karşımıza oldukça ilginç bir yapıt getirmiş. Nazilerin, Hitler onuruna açılacak bir müze için çaldığı ve bazılarını da yok etmek niyetinde oldukları çok değerli sanat eserleri kurtarılmayı bekliyor, bu görev de Clooney, Matt Damon ve Bill Murray gibi önemli isimlere kalıyor. Karışık eleştiriler alan Hazine Avcıları filmi haftanın macera ihtiyacını karşılıyor.
-

Ammar


Film : Ammar

Yönetmen: Özgür Bakar

Oyuncular: Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Dilşah Demir, Ozan Akbaba, Nezahat Oynar

Detaylar: Haftanın tek korku ve gerilim filmi olan Ammar, son yılların alıştığımız Cin temasını işleyen ancak oldukça farklı bir yoldan ilerleyen bir film. Yönetmen Özgür Bakar'a göre yerli korku yapımlarında yeteri kadar önem gösterilmeyen hikaye ve hikayenin işlenişi Ammar filminde büyük bir özenle yerine getirilmiş. Ammar adlı insanlara musallat olan cinler ve kurbanları hakkındaki korku dolu film bu haftanın dikkat çekenleri arasında yer alıyor.
-

Soğuk


Film : Soğuk

Yönetmen: Uğur Yücel

Oyuncular: Cenk Medet Alibeyoğlu, Ahmet Rıfat Sungar, Şebnem Bozoklu, Yulia Vaniukova

Detaylar: İlk gösterimini 32. İstanbul Film Festivali'nde yapan Soğuk, bu haftanın dram türündeki bir başka yapımı. Son olarak Benim Dünyam filmi ile izlediğimiz Uğur Yücel'in yönettiği Soğuk ilgi çekici atmosferi, güçlü görüntü yönetmenliği ile dikkat çekiyor. Açılışını 63. Berlin Film Festivali'nde yapan filmde, Kars'ta geçen bir hikayenin konuğu oluyoruz. Aile sabini Balabey'in bir pavyonda tanıştığı genç bir Rus kadın ile başlayan ilişkisine yoğunlaşan Soğuk filmi, görsel atmosferi ve oyunculuklarıyla da öne çıkıyor.
-

Mavi Ring


Film : Mavi Ring

Yönetmen: Ömer Leventoğlu

Oyuncular: Ezgi Çelik, Nazmi Kırık, Kemal Ulusoy, Diyar Dersim, Giyasettin Şehir

Detaylar: Fuat Kav'ın kitabından esinlenerek beyazperdeye aktarılan Mavi Ring filmi vizyona giren dram örneği olarak karşımıza çıkıyor. Ömer Leventoğlu'nun yönettiği yapım ülkemizin kanayan yaralarından adalet sistemine dokunuyor. Pınar adlı genç bir doktor eski bir hapishaneye görevli olarak atanıyor. Bu arada hapishanede bulunan çok sayıdaki siyasi tutuklu açlık grevine devam ediyor, devlet ise her şeyi örtbas etmek için tutukluları sevk ederek bu binayı kapatmayı planlıyor. Tutukluların sevki için gereken tek şey ise doktor Pınar'ın imzası oluyor!
-

Düğün Dernek +30


Film : Düğün Dernek

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Jelena Božić, Barış Yıldız, Devrim Yakut
Detaylar: Gişede rekor üstüne rekor kıran Düğün Dernek filmi tekrar vizyonda. Bu sefer ekstra 30 dakika eklenmiş kurgusu ile karşımıza gelen film görünüşe göre Recep İvedik 4 ile sert bir yarışa girmek niyetinde. İşler Güçler ekibinin elinden çıkan ve Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in performansları ile parlayan film, haftanın tek komedisi.
 
  • Beğen
Tepkiler: adler03 ve recebizm

Benzer Konular

shots3
Cevap
0
Görüntüleme
272
shots3
azattt
Cevap
6
Görüntüleme
545
UpOneTR
azattt
Cevap
0
Görüntüleme
467
azattt
shots3
Cevap
0
Görüntüleme
346
shots3


Üst Alt