vistanın üstüne xp professional yüklemek istiyorum ama olmuyor bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
vistanın üstüne xp professional yüklemek istiyorum ama olmuyor bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi
arkadaşlar vistanın üstüne xp professional kuracaktım kurulmuyo uyumluluk sorunları nedeniyle bu program engellendi diyo neden yüklenmiyo bi bilen varsa yardım edebilirmi

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Vista üzerine XP kurmak çok zor ve meşakkatli bir iştir...XP yi ayrı bir bölüme kurun...Üzerine kuramazsınız...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kulaktan dolma bilgilerle kişileri yanlış yönlendirmeyin...Önce ne yapmak istediğini anlayın...XP üstüne Vista değil , Vista üzerine XP kurmak istiyor..."Ben yaptım" demekle sorun çözülmüyor maalesef...Nasıl yaptığınızı da anlatın ki herkes öğrensin...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşım önce öğrenmek istediğin soruyu düzgünce anlaşılır bir şekilde yaz.

- Sen vista yüklü bir bilgisayara format atarak windows xp mi yüklemek istiyorsun ?
- Yada vista yüklü olan bir bilgisayarın D' sine XP' mi kurmak istiyorsun ? Yani 2 işletim sistemini aynı andamı kullanmak istiyorsun ?

Hangisini istediğini söyle sana yolunu yordamını anlatayım...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım önce öğrenmek istediğin soruyu düzgünce anlaşılır bir şekilde yaz.

- Sen vista yüklü bir bilgisayara format atarak windows xp mi yüklemek istiyorsun ?
- Yada vista yüklü olan bir bilgisayarın D' sine XP' mi kurmak istiyorsun ? Yani 2 işletim sistemini aynı andamı kullanmak istiyorsun ?

Hangisini istediğini söyle sana yolunu yordamını anlatayım...
vista yüklü bi bilgisayara xp professional yüklemek istiyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Vista yüklü bir bilgisayar açıkken xp cdsini takıp xp yükleyemezsin zaten. Tak xp cdni cd-rom' a yeniden başlat bilgisayarını bilgisayar açılırken bot ekranı gelecek ve bir tuşa basmanı isteyecek bas bir tuşa ve xp kurulumuna başla. Ne var bunu yapmakta ? Nesi zor acaba ? Defalarca yaptığım ve artık gözü kapalı yaptığım bir işlemi aman şöyle zor aman böyle zor diye dillendiriyorsunuz ya gülüyorum valla.

hakan0610

hakan0610

Üye
format kolay iş artık önceden herkes zor diyordu şimdi nerdeyse her atıyor :ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ortak üzerine kurmak istiyorum demiş , üzerine kurmak çok zor ve sorun veriyor...Format atmak istemiyor...Yani ben öyle anladım...

sagopa-ksk

Üye
Ue-Gazi kardeşim bende de aynı problem var.Ancak bende formatı snn gibi gözü kapalı atanlardanım.Ama şöyle bir sorunum var; CD yi takıyorum yeniden başlatıyorum pc yi fakat Bir Tuşa Basınız... yazısı gelmiyor...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Pek gözü kapalı formatçılardan değilsin gibi ama yinede söyleyeyim. :)

Açılışta BIOS setup tuşuna basarsan açılış seçeneklerinde CD sürücüsünü seçip format atabilirsin.Eğer buna rağmen formatı pas geçerse CD hatalıdır.

salkin

salkin

Üye
nedved ben denedim olmuyor kaç cd ile denedim olmuyor alt sürüme inemezsiniz gibi bir hata veriyor . hard diski formatlamak lazım.. (biçimlendirmek demiyorum dikkat) fabrika çıkışına döndürmek gerekli..

-

nejdet can

nejdet can

Üye
Kardeşim Vista kuruluyken normal yoldan vista kaldırılmaz aşağıda ismini verdiğim programı verdiğim Linkten indirin

Ayrıca Google'den "vista kaldırma şeklinde aratırsanız yeterli Program ve Döküman elde edersiniz. bu programı PC'nizde kurduktan sonra bu proğram aracılığı ile Vistayı kaldırdıktan sonra XP kurabilirsiniz vistayı kaldırma konusunda google'da aratın bir sürü döküman var kolaylıklar dilerim..

salkin

salkin

Üye
deniyeceğim sonucu sizinle paylaşacağım kardeşlerim..

Üst Alt