vista videolari bozuk gosteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bordo68

bordo68

Üye
    Konu Sahibi
vista videolari bozuk gosteriyor
merhaba arkadaslar gecenlerde pc ye format atip yeniden kurdum fakat bir sorun var videolara tikladigimda aciliyor fakat cok kalitesiz bir goruntu cikiyor.codec yukledim,ekran karti nvidia geforce 8400 GS guncel,servis pack 1 yuklu. Acaba sorun nedir,tesekkurler.son olarak youtubede bir sikinti yok.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Windows 7 ye geçmelisin.. Vista gerçekten bir çöplük :dry:

bordo68

bordo68

Üye
    Konu Sahibi
ya pc benim degil,ben win7 kullaniyorum.simdi onunlada okadar ugrasamam bir yerde sorun var ama anlamadim.servis pack 2 yuklesem acaba cozulurmu diye dusunuyorum. Hadi arkadaslar sabaha kadar bana cozum yolu yagdirin :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Media player classic yükle onla aç videoyu. Birde ekran çözünürlüğün kaç ?
Yada codec paketi yükle.

bordo68

bordo68

Üye
    Konu Sahibi
her turlu ekran cozunurlugunu denedim olmadi,her video izleme prg denedim olmadi,codec yuklediim olmadi,ekran kartini guncelledim olmadi.bu sorunu gogulada arattim bir kac kisinin basina gelmis ama hickimse cozumunu bulamamis :(

ANIL

ANIL

Admin
k-lite codec yükleseydin. düzelmiyorsa büyük ihtimal format attığın için. yüklenmemiş bir sürücü olabilir.

bordo68

bordo68

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartinin ismini pc de goruyorum,hatta guncelledimde.acaba servis pack 2 yuklesem duzelirmiki?tas gibi bir isletim sistemi cikaramadilar gitti valla :(

ANIL

ANIL

Admin
yükle güvenlik içinde sp2 gerekli.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ekran kartı yanmış olabilir veya ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt