Vista Sidebar 1.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Vista Sidebar 1.1
arkadaslar vısta sidebar fl 1.1 flash duvar kagıdı var denemenızı onerırım super bı tema

önizlemesı

dowland

Ekli dosyalar

Tepkiler: giugiaro197, s-tec ve HKN_YLMZ
bu temayı herkese tavsiye ediyorum saat ve tarihi gösteriyor. Menü arkaplanı ve renkler çok hoş kullanılmış Ama şarzınız çok çabuk bitecek

Konu Sahibi
razorback31 yorumun ıcın saol ama yonetıcımızınde dedıgı gıbı sarjı fazla yemekle alakası bıle yok

ThaSkc

Üye
emegine sağlık kardeş

Konu Sahibi
abuzel cok saol emege saygı gosterdıgın ıcın

gazimiz

Üye
arkadaşım bu dosyayı nasıl indirecem bi yazsanız

Konu Sahibi
gazımız lınke tıkla sayfanın en sonuna ın free yazan yere tıkla orda sana harfler verecek onu kutucuga yerlestır ve ındır ok

Konu Sahibi
sen ııce kullan hıc sarjı gıtmesın

güsel espriydi hoşuma gitti ama cidden dediğim gibiydi

SAOl kardeşim .. Ama benim aklıma bişey geliyo.. Diyelim bunu telefona attık.O gerçek saatimi gösteriyo yoksa kendine has o göründüğü saatimi gösteriyo...Bi cvp yazarmısınız Please..!

Konu Sahibi
SAOl kardeşim .. Ama benim aklıma bişey geliyo.. Diyelim bunu telefona attık.O gerçek saatimi gösteriyo yoksa kendine has o göründüğü saatimi gösteriyo...Bi cvp yazarmısınız Please..!
melıhcem kardesım gercek saatı mı gosterıo derken neyı kasdedıyorsun anlamadım. saatın dogru olup olmadıgından mı yoksa onızlemede gosterılen saatten baska saat oldugunu mu sanıyosun ??? cvp yazarsan sana yardımcı olabılırım

güsel espriydi hoşuma gitti ama cidden dediğim gibiydi
ben sana ınanıorum kardesım dogrudur ama bundan sonra normal olur ıns.

bn gerçek saatten bahsediyorum. Tlfona attığımızda o önizlemedeki saatmi olcak.

--------------- Ekleme ---------------

yine a

Konu Sahibi
rıca ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana

gagola

Üye
selam ben bu temayı indirdim sony ericsson w800ide tema bozuk diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...