barikatdiss
Üye
[15 MAY][v2.0][ x920d]Aroma/TRAD Butterfly Fast and Powerful | Sense 5 | KillX Kernel
......İndirme Linkleri 2.Mesajdadır......
...................................................................................................................
......Lütfen Yüklemeden Önce Okuyunuz......
Şimdilik Sadece x920D Modeli ile Uyumludur.Kısa Zaman İçerisinde x920E Modeli İçin Hazır olacaktır..
Oluşabilecek Herhangi Bir Sorun için Beni veya Forumu Sorumlu Tutamazsınız.Romu Yüklemeye Karar Verdiğiniz Zaman Bu Şartları Kabul Etmiş Sayılırsınız.
Teşekkürler..
- - - Eklendi - - -
fast and powerful butterfly v 2.0
Not: Arkadaşlar Baştan Sona Rom Değişime Uğradığı İçin Kurulumda Wipe Seçeneğini Seçerek İlerleyiniz.Kernel Ayarlarını custom seçerseniz kernel haricinde bir çok ayarıda yönetebileceksiniz.yanlızca bildiğiniz ayarları uygulayarak seçiniz aksi halde default seçeneği ile ilerleyin.
Önemli:Cihazınız s-off veya s-on hangisi ise kurulumun sonunda seçeneğinizi doğru yapın s-off veya s-on seçerek kurulumu tamamlayın.Aksi Halde Wifi veya bazı özellikler devre dışı olacaktır.Rom Kurulumundan Sonra boot.img yazdırmayı unutmayın.
boot.img
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
forumunuzda butterfly için rom soranlar olduğunu farkettim kendi hazırladığım romu paylaşmak istedim xda butterfly bölümünde mevcuttur lütfen orada da desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar.
- - - Eklendi - - -
xda forumda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ilk mesajlardaki thank butonunu dahil kullansanız iyidir.şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim
- KillX Kernel v3.0
- Jelly Bean 4.1.2
- Sense 5.0
- Aroma
- Geliştirilmiş Pil Ömrü
- Sidebar
- Sistem ses Seviyesi %10 arttırıldı(henüz test aşamasında ileride ses seviyeleri geliştirilecektir)
- Zil sesleri düzenlendi ve sürpriz zil sesleri
- swiftkey eklendi
- Walkman eklendi
- Twitter sürümü güncellenerek eklendi
- Tuneln Radio eklendi
- Super su
- Flash Player
- exDialer Eklendi
- exDialer temaları ve bazı modlar eklendi
- Es File Explorer 3.1 (ilk sürüm için deneme aşamasında,beğinirseniz kalıcı olacaktır)
- Es File Explorer 1.6.2.5
- Dropbox
- Trad.apk
- AdAway Eklendi
- Adfree Eklendi
- Sınırsız Sms Kişi Ekleme Modu uygulandı
- 750 Karakter Mesaj Metin Boyutu
- Duvar Kağıtları Düzenlendi
- Sistem Sesleri Düzenlendi
- Google Maps Eklendi
- Popup Dictionary
- Floating Communication
- mpopup
- Floating
- Sms notification
- Floating youtube popup player
- Popup music player
- Floating Battery Meter
- F Keyboard
- stickies
- Floating World
- Popup Video
- Popup Web
- Popup calculator
- Popup stop watch
- Super Video v1.5.1
- Lily pad hd
- Floating Chat
- Floating Mail
- Popup Note
- Özel Duvar Kağıdı
- Profosyonel Aroma Kurulumu
- Pil Tasarruf Modu
......İndirme Linkleri 2.Mesajdadır......
...................................................................................................................
......Lütfen Yüklemeden Önce Okuyunuz......
Şimdilik Sadece x920D Modeli ile Uyumludur.Kısa Zaman İçerisinde x920E Modeli İçin Hazır olacaktır..
Oluşabilecek Herhangi Bir Sorun için Beni veya Forumu Sorumlu Tutamazsınız.Romu Yüklemeye Karar Verdiğiniz Zaman Bu Şartları Kabul Etmiş Sayılırsınız.
Teşekkürler..
- - - Eklendi - - -
fast and powerful butterfly v 2.0
Not: Arkadaşlar Baştan Sona Rom Değişime Uğradığı İçin Kurulumda Wipe Seçeneğini Seçerek İlerleyiniz.Kernel Ayarlarını custom seçerseniz kernel haricinde bir çok ayarıda yönetebileceksiniz.yanlızca bildiğiniz ayarları uygulayarak seçiniz aksi halde default seçeneği ile ilerleyin.
Önemli:Cihazınız s-off veya s-on hangisi ise kurulumun sonunda seçeneğinizi doğru yapın s-off veya s-on seçerek kurulumu tamamlayın.Aksi Halde Wifi veya bazı özellikler devre dışı olacaktır.Rom Kurulumundan Sonra boot.img yazdırmayı unutmayın.
- KillX Kernel v3.0
- Jelly Bean 4.1.2
- Sense 5.0
- Kurulumda Wipe Seçeneği
- Geliştirilmiş Aroma Kurulumu
- Geliştirilmiş Pil Ömrü
- Geliştirilmiş Hız
- Sidebar güncellendi
- Duvar Kağıtları Değiştirildi
- bazı uygulamalar çıkartıldı
- Geliştirilmiş hız seçenekleri
- Geliştirilmiş enerji tasarrufu
- Pil tasarruf modu seçeneği
- şeffaf tema modları uygulandı
- özel htc saat modu ve turuncu saat rengi seçeneği eklendi
- Htc saati şeffaflaştırıldı
- bazı popup uygulamaları güncellendi
- Bildirim ekranı geliştirildi tüm kısayollar eklendi
- Kamera modunda Flash pil %1 dahil olsa çalışmaya devam edecek
- Aroma Kurulumunda Voltaj Değeri Tercihi
- Aroma Kurulumunda Veri Bağlantı Hızı Tercihi
- Düşük Sinyaldeki wifi ağlarına bağlanabilme
- S-On ve S-off Kurulum Seçeneği
- ve daha bir çok değişiklik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boot.img
Nasıl Yüklenilir ?
- Romu harici karta veya ana hafızaya atın (arşivi açmayın zip hali ile atın)
- Recovery üzerinden wipe yapın . Cihazınızda benim romumun dışında bir rom yüklü ise wipe yapmanız gerekir aksi halde kurulumda veya kurulumdan sonra kullanımda hatalar alacaksınız.
- recovery açarak "install sdcard zip" seçeneğinden attığınız zip arşivli romu seçin
- kurulum bittikten sonra 3-5 dk cihazın açılması arka planda gerekli uygulamaları yüklemesi sürer bu yüzden panik yapmayın ve sabırla bekleyin
- Sistem Açıldıktan Sonra English Yazan Yerden Dil Tercihlerinizi Belirleyin veya Bir Sonraki Ekrana Geçerek Kurulum Ayarlarınızı Yapılandırın.
Dr.Android
gokberks
it2007me (xda forum)
mccmjoon76 (xda forum)
Sifa Alkapon (Duvar Kağıtları Çizimleri)
Şirin Gazi (Duvar Kağıtları Çizimleri)
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
forumunuzda butterfly için rom soranlar olduğunu farkettim kendi hazırladığım romu paylaşmak istedim xda butterfly bölümünde mevcuttur lütfen orada da desteklerinizi esirgemeyin arkadaşlar.
- - - Eklendi - - -
xda forumda desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar ilk mesajlardaki thank butonunu dahil kullansanız iyidir.şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim