vista 64 bit boot sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dear233

Üye
    Konu Sahibi
vista 64 bit boot sorunu
ok tekrar anlatmaya çalışacağım; laptap (toshiba satellite A505 vista 64 bit işlemci) 320 gb lık hardiski bölmeye çalıştım, Paragon_Partition_Manager 10 kullanarak, bilgisayar yaklaşık 7-8 saat açık kaldı, ancak bölemedi, bende bilgisayarı kapatıp açtım. Bilgisayarda bir sorun çıkmadı, soınradan bilgisayarı tekrar açtığımda F2 ye basıp kontrol etnek istedim, boot ekranı geldi, ben de ilk seçeneği işaterledim ve açıldı. Şu anda bilgisayrı her açtığımda boot ekranı açılıyor ben de ilk seçeneği seçip devam ediyorum. Merak ettiğim acaba eski haline döndürebilirmiyim yani
ben işaretlemeden kendi kedndine başlayamaz mı.? Ayrıca bilgisyar - yönet... seçeneklernde boot süresini 30 sn den 0 'a düşürdüm yine değişiklik olmadı, şu an doktora tezimi yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim, ilginiz için teşekkürler

wrghasmtr

wrghasmtr

Üye
Bios'a gir,ekranın kıyısında köşesinde X - Load Default Settings diye bir düğme görürsün X bir tuştur ama bios'a göre hangi tuştur değişiklik gösterir orada hangi tuşa basman gerektiğini gösterir zaten.

Bios'u fabrika ayarlarına getirmen yüksek ihtimalle sorunu düzeltir.Olmazsa PC'yi elektrikten çek,kasayı aç anakart üzerinde yuvarlak bir pil göreceksin.O pili 5dk kadar çıkar(bilgisayar elektrikten çekili olmalı),bios kendini resetleyecektir.

Muhtemelen bu şekilde sorunun çözülür.

--------------- Ekleme ---------------

Ama senin cihaz laptoptu unuttum pardon :)

Pilini çıkarmayı dene bios pili yerine belki aynı işlevi görür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt