Virüs Programında Güncelleme Uyarısını Kapatmak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Virüs Programında Güncelleme Uyarısını Kapatmak İstiyorum
Siftah benden olsun bu forumda.

Arkadaşlar ben Avira AntiVir virüs tarama programını kullanıyorum. Ama bu program yarım saatte bir yaklaşık update başlatmaya çalışıyor. Ya da uyarı penceresi çıkıyor. Normal bir virüs tarama progamında bu güncelleme uyarılarını kapatabilirsiniz ama Avira'da bulamadım bir türlü. Ayarlarına giriyorum güncelleme uyarılarını kapatıyorum yine aynı bir şey değişmiyor. Bu uyarı pencerelerini istemiyorum ve kendi kendine güncelleme yapmasını istemiyorum. Yardımcı olursanız duacınız olurum, çünkü oyun oynarken falan pat diye bir pencere çıkıyor ve bilgisayar yavaşlıyor. 512 ram'im var da..

Caldere

Caldere

Üye
Avira'yı Hiç Kullanmadım Ama Sanırım Bu Güncelleme Zorunlu Bırak Güncellesin Ondan Sonra Bakarız...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi sürekli yapıyor ama. Belli bir zaman sonra kendiliğinden güncelliyor. Bir güncelleme yapınca ikinciyi yapmasa tamam da..

Caldere

Caldere

Üye
Sil Yeniden Yükle Yada Nod32 Kur Kurtul Güncellediğinin Bile Farkında Olmuyorsun.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
AntiVir Nod32'den daha başarılı. Nod32 sadece daha az yoruyor sistemi.

Caldere

Caldere

Üye
Olabilir Ama Avrupa'nın En İyi 2007 Antivirüs Ödülünü Aldı...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
AntiVir'i çok övdüm de kimse sallamıyor. Nod32 yüklüyken sistemim çok kez çöktü ama AntiVir'den sonra en ufak bir sorunum olmadı. Geçenlerde bilgisayar ve internetim yavaşlamıştı. AntiVir'i güncvelleyip tarama yaptım. Sistem format atmış gibi hızlandı. Ben herkese tavsiye ediyorum.

Caldere

Caldere

Üye
Zevkler Tartışılmaz...

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
malatyalı gardaşım üzgünüm daha önce antivir kullanmadım sana tavsiyem kaspersky kullanman...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Antivir İle Nod32 Aynı Şey.
Arkadaşım Emrahcım:)
Onu KApatman Mümkün deil sanırım.

casusrobot

casusrobot

Üye
bilader ben antivir kullanıyorum güncelleme sorun neden yaratsınki bırak güncellesin

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme sorun değil. Ram düşük olduğu için oyun oynarken açılan güncelleme penceresi bilgisayarı yavaşlatıyor.

casusrobot

casusrobot

Üye
yani şimdi pc nin rami kac ayrica ben kendi pcmde medal of honnor irbone gibi ram canavarı bi oyunu oynadım kesinlikle bi kasıntı yapmadı güncellemelerde

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca bazı ufak tefek tam ekranlı oyunlarda güncelleme penceresi çıktığında oyundan atıyor. Ya arkadaşlar konu dışında her türlü yorumu aldım. :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
antiviri kullandım yakalıyo virüsleri hem de epeyi iyiydi
ama güncelleme susmuyor ve programdan çıkış yapmıyor(düşünsenize exit seçeneği yok :D)farklı yöntemlerle çıkıyodum aynı şekilde bi olay olduğunda pencere çıkıyor ve oyundan vs atıyor bunun çözümü yok zaten fazla da özelliği yok bu programın yakalıyor siliyor başka ek yok:)
ve epeyi ram yiyodu sildim gitti kasper 09 kullanıyorum sorunsuz tavsiye ederim
antivir defteride böylece kapansın..:)

Üst Alt