vip üyelik alan kişinin nicki renkli olmalı ve ekstra 1 tane nick değiştirme hakkı verilmeliVip üyelikle ilgili olmasını düşündüğümüz ayrıcalıklarla ilgili bazı üyelerden huzursuz edici yanıtlar aldık o yüzden açıkcası şartları daha basit hale getirip vip üyeliği devreye alacağız. Normal üyelerden çok fazla ayrıcalık tanımayacağız gibi görünüyor.
Vip üye rütbesini görüyorsanız birşeyler test ediliyordur ayrıca, normalde vip üye alan biri yönetim dışında henüz yok.
Şeçilirsem İlk Beni Şeçerler Size BeklemeyinNoldu bu is ?
@Ozan

50 100 Lira Adminin Cebine Corba Parasını Şıkıştırıyosun Ondan Sonra O İş Tamamneye göre alınacak bu?![]()

Şeçilirsem İlk Beni Şeçerler Size Beklemeyin
Cümle Düşüklükleri Olmuş Ama Neyse O Kadar Olucak TDKmiyiz Biz![]()
50 100 Lira Adminin Cebine Corba Parasını Şıkıştırıyosun Ondan Sonra O İş Tamam![]()

Para Bol Şaçıyom SokaklaradaSen sıkıştırdın sanırım![]()

vip üyelik avantajlarından kendi konusunu onaylama diye bisey vardı da onaylama sistemi konuyu genel görünüme açılmadan önce yöneticinin/adminin görüp değerlendirmesi için değil mi eğer üye kendi konusunu onaylayabilirse onaylama sisteminin bir anlamı kalmazVip üyelikle ilgili olmasını düşündüğümüz ayrıcalıklarla ilgili bazı üyelerden huzursuz edici yanıtlar aldık o yüzden açıkcası şartları daha basit hale getirip vip üyeliği devreye alacağız. Normal üyelerden çok fazla ayrıcalık tanımayacağız gibi görünüyor.
Vip üye rütbesini görüyorsanız birşeyler test ediliyordur ayrıca, normalde vip üye alan biri yönetim dışında henüz yok.

vip üyelik alan kişinin nicki renkli olmalı ve ekstra 1 tane nick değiştirme hakkı verilmeli
neye göre alınacak bu?![]()

O zaman konuşulanların tam anlamıyla kalıp kalmayacağı belli degil. Şubat ayında belli edilerek devreye alınacak muhtemelen.Ozan abi daha önce VIP ayrıcalıkların uzunca bir listesini bir anlığına yayınlamıştı ve görmüştük,tam hatırlamıyorum listeyi ama aklımda kalanlar; özel rütbe, konu araçları, ekstra özellikler de vardı alınası özellikler.
Ve makul bir fiyat koymuştu o zamanlar, tabii test amaçla.
@Ozan abi rica etsek o listeyi merak edenler için tekrar yayınlar mısın? Değişikler olacaktır elbet ama en azından merakları giderirsin bu topluluğun![]()
O zaman konuşulanların tam anlamıyla kalıp kalmayacağı belli degil. Şubat ayında belli edilerek devreye alınacak muhtemelen.
??O zaman konuşulanların tam anlamıyla kalıp kalmayacağı belli degil. Şubat ayında belli edilerek devreye alınacak muhtemelen.
Sitenin yeni arayüzü ile ilgili konuda bu durumu dile getirmişti.Peki bu konu hakkında bir gelişme mevcut mu?
General Mobile 4G ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
yeni tasarımın tanıtım konusund vipm üyelik çalışmalarından vazgeçildiği ve tüm üyelere reklamsız bir forum sunulmaya karar verildiği yazılmışPeki bu konu hakkında bir gelişme mevcut mu?
General Mobile 4G ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.