Vip Üye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Vip Üye
Noldu bu is ? :hmmm

@Ozan

Yönetici tarafından düzenlendi:

hikmet366

hikmet366

Üye
Bazılarında via simgesi var merak ediyorum ve bende istiyorum Tapatalk dan "V"simgesi vardı Tapatalk ta kalktı ya neyse

Ozan

Ozan

Admin
Vip üyelikle ilgili olmasını düşündüğümüz ayrıcalıklarla ilgili bazı üyelerden huzursuz edici yanıtlar aldık o yüzden açıkcası şartları daha basit hale getirip vip üyeliği devreye alacağız. Normal üyelerden çok fazla ayrıcalık tanımayacağız gibi görünüyor.

Vip üye rütbesini görüyorsanız birşeyler test ediliyordur ayrıca, normalde vip üye alan biri yönetim dışında henüz yok.

KAYIP-ADAM

Üye
Vip üyelikle ilgili olmasını düşündüğümüz ayrıcalıklarla ilgili bazı üyelerden huzursuz edici yanıtlar aldık o yüzden açıkcası şartları daha basit hale getirip vip üyeliği devreye alacağız. Normal üyelerden çok fazla ayrıcalık tanımayacağız gibi görünüyor.

Vip üye rütbesini görüyorsanız birşeyler test ediliyordur ayrıca, normalde vip üye alan biri yönetim dışında henüz yok.
vip üyelik alan kişinin nicki renkli olmalı ve ekstra 1 tane nick değiştirme hakkı verilmeli

Baydırman

Baydırman

Moderator
neye göre alınacak bu? :hmmm

cihanata_1

cihanata_1

Üye

vip üyelik avantajlarından kendi konusunu onaylama diye bisey vardı da onaylama sistemi konuyu genel görünüme açılmadan önce yöneticinin/adminin görüp değerlendirmesi için değil mi eğer üye kendi konusunu onaylayabilirse onaylama sisteminin bir anlamı kalmaz:)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
vip üyelik alan kişinin nicki renkli olmalı ve ekstra 1 tane nick değiştirme hakkı verilmeli

neye göre alınacak bu? :hmmm

Ozan abi daha önce VIP ayrıcalıkların uzunca bir listesini bir anlığına yayınlamıştı ve görmüştük,tam hatırlamıyorum listeyi ama aklımda kalanlar; özel rütbe, konu araçları, ekstra özellikler de vardı alınası özellikler.
Ve makul bir fiyat koymuştu o zamanlar, tabii test amaçla.
@Ozan abi rica etsek o listeyi merak edenler için tekrar yayınlar mısın? Değişikler olacaktır elbet ama en azından merakları giderirsin bu topluluğun :gul:

Ozan

Ozan

Admin
Ozan abi daha önce VIP ayrıcalıkların uzunca bir listesini bir anlığına yayınlamıştı ve görmüştük,tam hatırlamıyorum listeyi ama aklımda kalanlar; özel rütbe, konu araçları, ekstra özellikler de vardı alınası özellikler.
Ve makul bir fiyat koymuştu o zamanlar, tabii test amaçla.
@Ozan abi rica etsek o listeyi merak edenler için tekrar yayınlar mısın? Değişikler olacaktır elbet ama en azından merakları giderirsin bu topluluğun :gul:
O zaman konuşulanların tam anlamıyla kalıp kalmayacağı belli degil. Şubat ayında belli edilerek devreye alınacak muhtemelen.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O zaman konuşulanların tam anlamıyla kalıp kalmayacağı belli degil. Şubat ayında belli edilerek devreye alınacak muhtemelen.

Hayırlısı şimdiden, biz destek için elimizden geleni yapmaya hazırız.
Beklemekteyiz..

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar yeni forum tasarımı ve ana sayfa geliştirmelerinin gecikmesinden ve hala bunlarla meşgul olunduğundan, vip üye sistemini mecburen ertelemek zorunada kaldık ancak bu hafta herşeyi bitirdiğimizde tahminen ondan sonraki haftalarda yani bu ay bu sistemi inşallah devreye alıyor olacağız. Şu an odaklanmamız gereken yeni yazılım ve tasarım çalışmaları. Eminim çok beğenilecek.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
inşallah abii :)

Rygebin

Rygebin

Üye
Peki bu konu hakkında bir gelişme mevcut mu?

General Mobile 4G ile uygulamasından gönderildi.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Sitenin yeni arayüzü ile ilgili konuda bu durumu dile getirmişti.
Kısacası lafa kaldırıldı.

cihanata_1

cihanata_1

Üye

yeni tasarımın tanıtım konusund vipm üyelik çalışmalarından vazgeçildiği ve tüm üyelere reklamsız bir forum sunulmaya karar verildiği yazılmış:)

• Beğen
Tepkiler: Rygebin
ANIL

ANIL

Admin
Tekrar gündeme gelirse duyurmuş oluruz arkadaşlar. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...