vınncılar var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
vınncılar var mı?
(-)nolu hattinizin hiz kisiti kaldirilmistir ve ucretlendirmeniz normale donmustur.Sebekenizin destekledigi hizda kullanimlariniza devam edebilirsiniz.

bu nedir ? 8mbit sınırsız internet kullanıyorum 15 gb kota

Süleyman

Süleyman

Üye
1 yıl olduğu mu alalı?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ay başına gelmiş paket yenilemede hızın normale dönüşmüş olabilir veya paketin bitmiş olabilir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hala mi vinn kullaniyon la? İnternet baglattir oglum eve.

nokia_belle

nokia_belle

Üye

oldu

- - - Eklendi - - -

normal hızım ney bilmiyorum :(

m.hizmetlerine bir sorun derim bende dual-carier internet kullanıyorum ama telefonun desteklediği kadar,vınnlarda kota aşsanız bile en fazla ek 90 küsür tl fiyat biçiliyor.
Ama ilk dediğim gibi olabilir fatura yenileme zamanında yani ay başında hızınız normale döner bir önceki ay hız kısıtlamasına girdiyse,yeni dönemde hızınız normale döner onu hatırlatmak için mesaj gönderirler o mesajın hemen ardından hızınız düzelir tabi bunun terside paketinizi aşınca hızınız yavaşladı der

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Süleyman

Süleyman

Üye
1 sene doldu ise şöyle birşey söz konusu. Normalde vın kotası dolduğunda direk duruyor. Kota aşımı yok. 1 sene sonra bu durum ortadan kalkıyor. Mesaj bundan bahsetmiş olabilir. Yinede en doğru bilgiyi müşteri temsilcilerinden alırsın.

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
1 sene doldu ise şöyle birşey söz konusu. Normalde vın kotası dolduğunda direk duruyor. Kota aşımı yok. 1 sene sonra bu durum ortadan kalkıyor. Mesaj bundan bahsetmiş olabilir. Yinede en doğru bilgiyi müşteri temsilcilerinden alırsın.

kotayı aştığım zaman hızım 128kbite düşüyor :D

Üst Alt