Villeneuve Bmwde

Sponsorlu Bağlantılar

DefectoR

    Konu Sahibi
Villeneuve Bmwde
(TurkiyeF1.com) - BMW-Sauber bugün yaptığı açıklama ile 2006 sezonunda Nick Heidfled'in takım arkadaşı olarak Jacques Villeneuve'ün yarışacağını bildirdi. Haftalardır Kanadalı pilotun Formula1'deki geleceği hakkında süren spekülasyonlarda bu açıklama ile son bulmuş oldu. BMW motorsporları yöneticisi Mario Theissen "Jacques'ın geçen sezonun sonlarına doğru artan performansı bizi etkiledi" dedi.

Theissen şöyle devam etti, "Jacques, eski bir dünya şampiyonunun uzun bir aradan sonra pistlere tekrar dönüp daha birinci günden mücadele edemeyeceği bir ilk sezonun ardından, istikrarlı bir şekilde yükselişe geçerek takım arkadaşına yaklaşmayı başardı."

"Jacques'ın BMW Sauber F1 Takımını daha güçlü kılacağından hiç bir şüphemiz yoktur".

Villeneuve geçen sezon başında şu an BMW tarafından satın alınan Sauber takımına gelmişti. Zor bir yılın ardından 2006 sezonunda JV'nin ne yapacağı merak konusuydu. Bu anlaşma ile birlikte 1997 şampiyonu BMW takımında kaldı.

"1999 ile 2004 yılları arasında çok zorluklar yaşadım." diyen Villeneuve şöyle devam etti, "Ancak şimdi yarışmaktan korkmuyorum ve mücadeleye hazırım" dedi.

"Sauber düzenli ve hırslı bir ekipti. Şimdi BMW ile birlikte çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. BMW Sauber F1 takımı gerçek başarılar yaşayabilecek bir takım oldu."



Bu adam aslında cesur yarışıyor ama bir türlü hakettiği yerlere gelemedi..
 


oteb

Üye
İyi bir Villeneuve, F1'e çok şey katacaktır. Açıkcası özledik...
 

slayer

Üye
bu adamı çok severim (yarıs öncesi yapılan toplantıların birinde; montoya'nın yüzünü dağıtmış..)
BMW; williams ile ortakken sahip olduğu güce tekrar kavuşabilirse süper bir sezon olur....
 
Quattro

Quattro

Üye
İşte bu Go Jacques Go
 


Üst Alt