önerirmisin konusu nedir nasıl güzelmidirİsimden de anlaşılacağı üzere ben izliyorum.
nedenki güzel değilmiOnun yerine The 100 izle bence

meraba arkadaşlar viking dizisini izleyen varmı aranızda bir bakın konuya önerirmisiniz sizler
biraz savaş dizileri seviyorum tam üstüne bastın önceden spartacüs izlediydim şimdi vikingsin ilk 2 sezonu indirdimThe 100 bilimkurgu vikings ise tarih/savaç/macera dizisi. Arkadaş galiba savaş dizisi arıyor.

o zaman seversin kardeşim.biraz savaş dizileri seviyorum tam üstüne bastın önceden spartacüs izlediydim şimdi vikingsin ilk 2 sezonu indirdim![]()
Arrow güzel, 3. sezonu iyi gidiyor. Ayrıca The Flash ile bağlantılı biraz.he ayriyeten bu arada arrow dizisinide indiriyorum nasıldır @0MG90
2.sezonu indirdimde şimdi içinden özel bir bölüm çıktı 2.sezon 24.bölümmü speacial year one bölümü altyazısını aradım bulamadım birdeArrow güzel, 3. sezonu iyi gidiyor. Ayrıca The Flash ile bağlantılı biraz.

başlayacam da bir soru soracağım bu arrowda year one (speacial ) bir bölüm var onun altyazısını nereden bulabilirimVikinge başladın mı?

Hiç bilmiyorum. Bilinen dizi izleme sitelerinde yok mu?başlayacam da bir soru soracağım bu arrowda year one (speacial ) bir bölüm var onun altyazısını nereden bulabilirim![]()
diziye başladım akşam 3.bölümü izleyeceğim dizi gayet güzel şimdilikHiç bilmiyorum. Bilinen dizi izleme sitelerinde yok mu?
vikings