Videoların Kaydedildiği Yer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Videoların Kaydedildiği Yer
3-4 gün önce 10 dk uzunluğunda video çektim işlenirken malesef kapatma tuşuna bastım işlenmedi ve büyük bir yer kaplıyor hafıza kartında bu bozuk dosya şu an hangi klasördedir bilen var mı?(kendi konunda neden sormadınız derseniz benden başka soru cevaplayan konuda doğru dürüst yok:vur)

nidforspid

nidforspid

Üye
Utku™;3471186' Alıntı:
3-4 gün önce 10 dk uzunluğunda video çektim işlenirken malesef kapatma tuşuna bastım işlenmedi ve büyük bir yer kaplıyor hafıza kartında bu bozuk dosya şu an hangi klasördedir bilen var mı?(kendi konunda neden sormadınız derseniz benden başka soru cevaplayan konuda doğru dürüst yok:vur)

:kop::kop::kop::kop:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Komik bir durum yok:off:Dosya bozuk olduğu için hiçbir klasörde yok

nidforspid

nidforspid

Üye
Utku™;3471368' Alıntı:
Komik bir durum yok:off:Dosya bozuk olduğu için hiçbir klasörde yok

ben ona gülmüyorum ,ilgilnen yok diyosun ona güldüm

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bizi aşan bi durum sanırım..en azından beni aşıyo.ama eğer videoların ismi tarihle adlandırılıyosa, videoyu çektiğin tarihi "23052011" şeklinde yazıp taratmayı deneyebilirsin..umarım olur

birmot

birmot

Üye
hafıza kartını pc de aç gizli dosyaları görünür yap bide öyle dene yada x-plore ile ara her dosyanın içine bak olmadı karta format at gitsin uğraşma.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını pc de aç gizli dosyaları görünür yap bide öyle dene yada x-plore ile ara her dosyanın içine bak olmadı karta format at gitsin uğraşma.

x-plore bulmuyor pc ye bağladığımda bütün klasörleri seçip hafızaya bakınca 5,4 gb dolu telefondan bakıca 5,7 gb(gizli klasörler görünürken)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt