Videolarda Filmlerde Donma Yapmayan Video Oynatici Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
kaldırmayı o manada söylemek istemedim her telefonda core player aynı performansı göstermez bunu arkadaşa zaten söylemiştim misal bende 50mb kadar ki videolarda hiçbir sıkıntı çıkmıyor donmuyor ses ve görüntü aheng içinde gidiyor ama eğer film parti 50 in üzerindeyse kimi partlarda sorun çıkarıp kimi partlarda da sıkıntı çıkarmıyor.Bunun nedeni film partini pikseliyle ilgili olabilir kimilerinde 320 460 oluyor bu gibi videolar telefonu zorluyor...Ama kimi telefonlarda ise 20 mb bile çok rahatlıkla oynatacağı videoyu oynatamıyor ..donma kimi partlarda olması normal ama her partta oluyorsa bu kesinlikle telefonun performansıyla alakalıdır
Hepsini Denedim
çikardiğim sonuç bu
coreplayer: Donma Yapiyor Ses Yerinde
Ucplayer: Donma Yapmiyor Ses Geride
Rushplayer: Donma Yerine 1 saniye Görûntüyü
atliyor ses ise yarim saniye ilerde

sanerko

Üye
yapacak bise yok video cozunurlugun yuksek ondan kaynaklaniyor

place3461

place3461

Üye
core player ayarlarını bir kurcala ayarlarda hız %100 olsun...fullfilmde her part sıkıntı yaratmaz kimi partlarda donma olur

---------- Eklendi @ 13:40:16 ---------- Yazıldı @ 13:38:17 ----------

baktın yine olmuyor benim gibi yap indir netbook ile izle:)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
core player ayarlarını bir kurcala ayarlarda hız %100 olsun...fullfilmde her part sıkıntı yaratmaz kimi partlarda donma olur

---------- Eklendi @ 13:40:16 ---------- Yazıldı @ 13:38:17 ----------

baktın yine olmuyor benim gibi yap indir netbook ile izle:)

ok bu ses ilerde geride ayarini nasil yapicaz filme yarim saniye uymuyor?

sanerko

Üye
totta.ru dan bulabilirsin beneo yazan yere gir search yerine mesela buruce lee ajderin kulesi turkce yaz arattir tek part veriyor bircok filmleri yuzdesini tamamlattir filmi indir ben oradan indiriyorum

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
totta.ru dan bulabilirsin beneo yazan yere gir search yerine mesela buruce lee ajderin kulesi turkce yaz arattir tek part veriyor bircok filmleri yuzdesini tamamlattir filmi indir ben oradan indiriyorum

Site Kare Kare gözüküyo Beneo yazan yerin linkini atarmisin search bölümünün

sanerko

Üye
totta.ru ya gir biraz asagiya in bnneo yazan yere gir n ters yazili bu site rus sitesi cin degil kare kare gozukmez

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
totta.ru ya gir biraz asagiya in bnneo yazan yere gir n ters yazili bu site rus sitesi cin degil kare kare gozukmez

telefonumun fontunu değistirdigim için bende kare kare gözüküyor malesef..

celilcemre

celilcemre

Üye
c6-01 den önceki teller oynatmada zorlanıyor n 95 8gb 5800 de denedim guyu player 2.20 oynatıyor ama atlıyor core player donuyor çözüm pc de çevirmek ps 20'den fazla olmasın

acati

acati

Üye
Ben smartmovie kullanıyorum, memnunum..

acati

acati

Üye
kardes smartta hafiza kartina atiyorum videoyu görmüyor nasil gördürcez?

bendeki 4.15 versiyonu tüm hafıza kartını ve tel hafızasını tarayıp oynatabileceği tüm videoları bulup listeliyor. Ama sende olmadıysa Bellek : \ Videos \ Smartmovie klasörü var oraya atmayı dene bir de...

Ayrıca diğer arkadaşların yazdığını da dikkate al. Ben E52 ile 700MB 640x388 küsur pixel normal Xvid filmi izledim problemsiz. ama genelde 320x240 pixele bende çeviriyorum, hem teli zorlamasın hem de fazla yer tutmasın die. Sen de öyle yapabilirsin. 4U MP4 Video Converter , Ultra Mobile 3GP Video Converter gibi birçok program var bu convert işi için...

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
bendeki 4.15 versiyonu tüm hafıza kartını ve tel hafızasını tarayıp oynatabileceği tüm videoları bulup listeliyor. Ama sende olmadıysa Bellek : \ Videos \ Smartmovie klasörü var oraya atmayı dene bir de...

Ayrıca diğer arkadaşların yazdığını da dikkate al. Ben E52 ile 700MB 640x388 küsur pixel normal Xvid filmi izledim problemsiz. ama genelde 320x240 pixele bende çeviriyorum, hem teli zorlamasın hem de fazla yer tutmasın die. Sen de öyle yapabilirsin. 4U MP4 Video Converter , Ultra Mobile 3GP Video Converter gibi birçok program var bu convert işi için...

bu converterler ceptenmi? :dry:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
baska oynatici bilen varmı ? :dry:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 den önceki teller oynatmada zorlanıyor n 95 8gb 5800 de denedim guyu player 2.20 oynatıyor ama atlıyor core player donuyor çözüm pc de çevirmek ps 20'den fazla olmasın

cep için converter varmi?

H@CKER-22

H@CKER-22

Üye
smart movie 4.15 arat bulursun kardeşim 6700s te kullanıyorum netten film indirip izliyorum pcden programla çevirip atıyorum izliyorum ne donma var nede başka sorun çok memnunum özellikleri de gayet ıyi ekranı döndürebiliyorsun karanlık sahneli film de kontrastat ayarı var yavaş ve hizli oynatma özelliği bile var dene derim..
Bi ara bi sorunum oldu sadece oda filmi izlerken kapandı daha sonra program açılıyo ancak filmi oynatmiyodu sildim tekrar kurdum yine aynı hata bilen varsa biri yardımcı olabilir belki ben format çaktım düzeldi şuan bir sorun yok.

Seçeneklerde hafızayı tara var oradan taratip bulabilirsiniz dosyaların gizli olmadığından emin olun bende heryeri otomatik bulup gösteriyo programı acar açmaz.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
smart movie 4.15 arat bulursun kardeşim 6700s te kullanıyorum netten film indirip izliyorum pcden programla çevirip atıyorum izliyorum ne donma var nede başka sorun çok memnunum özellikleri de gayet ıyi ekranı döndürebiliyorsun karanlık sahneli film de kontrastat ayarı var yavaş ve hizli oynatma özelliği bile var dene derim..
Bi ara bi sorunum oldu sadece oda filmi izlerken kapandı daha sonra program açılıyo ancak filmi oynatmiyodu sildim tekrar kurdum yine aynı hata bilen varsa biri yardımcı olabilir belki ben format çaktım düzeldi şuan bir sorun yok.

Seçeneklerde hafızayı tara var oradan taratip bulabilirsiniz dosyaların gizli olmadığından emin olun bende heryeri otomatik bulup gösteriyo programı acar açmaz.

kardes benim bilgisayar yok cevirmeden mp4 olarak indiriyorum videoyu açmiyor hata veriyor.. :dry: