Video: Windows Phone 8 Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Video: Windows Phone 8 Özellikleri
T3 tarafından hazırlanan yeni Windows 8 tanıtım videosu...
Edit: Sunucu çok şeker yaa :)

[video=youtube;aBHSHNZveTQ]http://www.youtube.com/watch?v=aBHSHNZveTQ[/video]

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arayuz Super Yaa ..

Vallahi Sabirsizlikla Bekliyorum .. Neymis Efendim IOS'Mus Fandroid'Miss .. Onalrda Iyi ..

Ama : WP Forever .. Nokia Yavas Yavas Eski Gunlerine Donuyor Sonunda .. Bu Arada Nokia Batiyor Konulari Azaldi Gibime Geliyorr .. :)

Edit : Sunucu Tatli Degil Bence :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
onu bilmem o duvar kagidini telefonuma istiyorum:(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum sempatik bir sunuş tarzı var :)

Sunucu şeker tip diyenler parmak kaldırsın :oke::koş:

Del Rey

Del Rey

Üye
British Accent tatlıdır, ben de o yüzden British Accent kullanıyorum. Bir diğer tatlı Britanyalı hanım kızımız için (bkz. Adele)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
tandogucem

tandogucem

Üye
800 e gelseydi iyidi :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şuanda herşey çok olumlu gelişiyor,umarım bir aksilik olmaz

El-CD

El-CD

Üye
Arayuz Super Yaa ..

Vallahi Sabirsizlikla Bekliyorum .. Neymis Efendim IOS'Mus Fandroid'Miss .. Onalrda Iyi ..

Ama : WP Forever .. Nokia Yavas Yavas Eski Gunlerine Donuyor Sonunda .. Bu Arada Nokia Batiyor Konulari Azaldi Gibime Geliyorr .. :)

Edit : Sunucu Tatli Degil Bence :)

:hmmm

tandogucem

tandogucem

Üye

ya madem ios kullanmak istiyorsun tek hayalin 4s sürekli windows mobile başlığında gezinip niye saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun ? merak ediyorum tartışmak maksatlı değil .

burası özgür bir forum olaylarına girme şimdi...

El-CD

El-CD

Üye
ya madem ios kullanmak istiyorsun tek hayalin 4s sürekli windows mobile başlığında gezinip niye saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun ? merak ediyorum tartışmak maksatlı değil .

burası özgür bir forum olaylarına girme şimdi...

Sadece garipsedim ve bu ifade uygundu bunu koydum madem özgür forum istediğim yere istediğimi SADECE SİZ DEĞİL ben de yazabilirim demek ki kapiş :ok2: Tartışma çıkarmak değil amacım ben her sistemin hakkını ve iyi yanlarını söylüyorum ki o konuda da söyledim. Sadece senin yanlış aktardığın şeyleri düzelttim o kadar :oke: Hitabına da dikkat edersen sevinirim yaşın kaç bilmiyorum ama karşındakine biraz saygılı ol :oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
WP7 = 0 Ama WP8 ile belki çığır açmış olabilirler ama sonuçta hiç bir Windows adı geçen cihaz bana hitap etmiyor ( Değişebilir tabi ama zor )

• Beğen
Tepkiler: El-CD
El-CD

El-CD

Üye
WP7 = 0 Ama WP8 ile belki çığır açmış olabilirler ama sonuçta hiç bir Windows adı geçen cihaz bana hitap etmiyor ( Değişebilir tabi ama zor )

hayır şunu anlamıyorum bende ; Wp'de iOS gibi kapalı , iOS'ta yapamadığı neyi Wp'de yapıyor acaba :hmmm

tandogucem

tandogucem

Üye
Ben sadelik , hiz , stabilize , tasrim ve ayni zamanda ucuz br tlfn olsn istiyorum. Bu yuzdenwp7 ler bana belkide yuzbinlerce kisiye hitab ediyrdur ayrica iosa laf atmiyorum sadwce o fiyati haketmiyor diyorum.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
hayır şunu anlamıyorum bende ; Wp'de iOS gibi kapalı , iOS'ta yapamadığı neyi Wp'de yapıyor acaba :hmmm
Aynen Lumia800 kullandım tamam arayüz çok efektif eğlenceli ama bir Müzik açayım diyorsun Zune bağlamadan açmam diyor en basitinden

El-CD

El-CD

Üye
Ben sadelik , hiz , stabilize , tasrim ve ayni zamanda ucuz br tlfn olsn istiyorum. Bu yuzdenwp7 ler bana belkide yuzbinlerce kisiye hitab ediyrdur ayrica iosa laf atmiyorum sadwce o fiyati haketmiyor diyorum.

Turkiyede pahali ona bisey diyemem :oke:

Hiz , stabilite ios da var zaten ama tasarim zevk meselesi lumilar da cok guzel hakkini yiyemem ve tabi ucuzlar da :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yanliş bilgilendirme olmasin arkadaşlar. Muzik ve video icin zune'a bagimlilik yok. Gecen gun burada bir uygulama tanittim internetten istedigiz şarkiyi indirip zil sesi yapabilir videoyu indirip mp3e convert edebilirsiniz. Ayrica pc'de ufak bir ayarla cihazinizi usb bellek gibi de gorebilirsiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
yanliş bilgilendirme olmasin arkadaşlar. Muzik ve video icin zune'a bagimlilik yok. Gecen gun burada bir uygulama tanittim internetten istedigiz şarkiyi indirip zil sesi yapabilir videoyu indirip mp3e convert edebilirsiniz. Ayrica pc'de ufak bir ayarla cihazinizi usb bellek gibi de gorebilirsiniz.

+ Windows Phone 8'le yeni bir çağ başlıyor zaten.

Ekim ayında "yakınçağ" kapanıp "neomobil çağ" başlayacak.
Nokia ve Microsoft ikilisinden güzel şeyler bekliyoruz.
:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
+ Windows Phone 8'le yeni bir çağ başlıyor zaten.

Ekim ayında "yakınçağ" kapanıp "neomobil çağ" başlayacak.
Nokia ve Microsoft ikilisinden güzel şeyler bekliyoruz.
:oke:

evet wp8 pc'ye bagimliligi ortadan kaldirip neredeyse pc'yi telefonun alternatifi yapiyor:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hey maşallah super birşey bu ya.
Her geçen gün biraz daha yaklaşıyor :eller:
2 hafta kaldı şunun şurasında :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt