Arayuz Super Yaa ..
Vallahi Sabirsizlikla Bekliyorum .. Neymis Efendim IOS'Mus Fandroid'Miss .. Onalrda Iyi ..
Ama : WP Forever .. Nokia Yavas Yavas Eski Gunlerine Donuyor Sonunda .. Bu Arada Nokia Batiyor Konulari Azaldi Gibime Geliyorr ..
Edit : Sunucu Tatli Degil Bence![]()

ya madem ios kullanmak istiyorsun tek hayalin 4s sürekli windows mobile başlığında gezinip niye saçma sapan yorumlarda bulunuyorsun ? merak ediyorum tartışmak maksatlı değil .
burası özgür bir forum olaylarına girme şimdi...
Tartışma çıkarmak değil amacım ben her sistemin hakkını ve iyi yanlarını söylüyorum ki o konuda da söyledim. Sadece senin yanlış aktardığın şeyleri düzelttim o kadar
Hitabına da dikkat edersen sevinirim yaşın kaç bilmiyorum ama karşındakine biraz saygılı ol 
WP7 = 0 Ama WP8 ile belki çığır açmış olabilirler ama sonuçta hiç bir Windows adı geçen cihaz bana hitap etmiyor ( Değişebilir tabi ama zor )

Aynen Lumia800 kullandım tamam arayüz çok efektif eğlenceli ama bir Müzik açayım diyorsun Zune bağlamadan açmam diyor en basitindenhayır şunu anlamıyorum bende ; Wp'de iOS gibi kapalı , iOS'ta yapamadığı neyi Wp'de yapıyor acaba![]()
Ben sadelik , hiz , stabilize , tasrim ve ayni zamanda ucuz br tlfn olsn istiyorum. Bu yuzdenwp7 ler bana belkide yuzbinlerce kisiye hitab ediyrdur ayrica iosa laf atmiyorum sadwce o fiyati haketmiyor diyorum.

Aynen Lumia800 kullandım tamam arayüz çok efektif eğlenceli ama bir Müzik açayım diyorsun Zune bağlamadan açmam diyor en basitinden

yanliş bilgilendirme olmasin arkadaşlar. Muzik ve video icin zune'a bagimlilik yok. Gecen gun burada bir uygulama tanittim internetten istedigiz şarkiyi indirip zil sesi yapabilir videoyu indirip mp3e convert edebilirsiniz. Ayrica pc'de ufak bir ayarla cihazinizi usb bellek gibi de gorebilirsiniz.

+ Windows Phone 8'le yeni bir çağ başlıyor zaten.
Ekim ayında "yakınçağ" kapanıp "neomobil çağ" başlayacak.
Nokia ve Microsoft ikilisinden güzel şeyler bekliyoruz.![]()