• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Video Kaydı Yapan Casus Kalem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Video Kaydı Yapan Casus Kalem

Normal bir kalemden farksız görünümdeki bu kalem 15fps'de 352 x 288 piksel çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. 1mm'lik iğne deliğinin altında yer alan CMOS algılayıcı etrafta olan biteni gizlice kayıt altına alıyor (H.263 AVI formatında). Çekimler dahili mikrofon sayesinde sesli gerçekleşiyor. Hareketli çekimleri 2GB yerleşik hafızasına kaydeden Casus Kalem tek şarjla 2 saat kayıt yapabiliyor.

30 gram ağırlığındaki Casus Kalem'i (DVR-BP) iki parça halinde düşünebilirsiniz. Kalemin üst kısmı aslında Usb bağlantı ucu bulunan bir kamera modülü. Alt kısım ise normal bir kalemden farksız. Kamera gözü, kalemin cep askısının hemen üzerinde yer alıyor. Japonya'da satışa çıkan "DVR-BP" 175$ fiyatla satılıyor.

kaynak:teknomag

neslein

neslein

Üye
cok iyiymiş süper bişye benziyo
haber için saol :oke:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne demek görevimiz :)

fyd_14

Üye
saolasın iyi bişey gibim :kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Cidden süper.Fiyatıda fena değil.Hiç elli olmuyor kamera olduğu.Çok iş görür ;)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
tam benlik

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
yok böle bişey ya

toprakumit

toprakumit

Üye
Güzelmiş eline sağlık :spr

Hellboy®

Hellboy®

Üye
super bısey saol haber ıcın

nightdragon35

nightdragon35

Üye
gerçekten çok işe yarar bir alet.benimde acayip işime yarar bu alet.:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Mükemmel Bir Kalem, Fiyatı Uygun Olsaydı Kesinlikle Böyle Bir Kalemi Alırdım :nargile:

frankfurtlu

Üye
satan site süper alman malimi ne aldim bidene sormayin hehehe anlarsiniz ya ise yariyoo

bakin bi :P:

--------------- Ekleme ---------------

:ehe götür nargileyle süperrr oli
Mükemmel Bir Kalem, Fiyatı Uygun Olsaydı Kesinlikle Böyle Bir Kalemi Alırdım :nargile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...