Öneri Video Compressor Mağazada!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Video Compressor Mağazada!
program çok basit choose video.. kısmından istediğin vidyoyu seçip
-dönüştürme kısmından 720p(HD), 480p(Wide VGA), 480p (VGA), 440p(NTSC), 240p(QVGA)
-kalite kısmından iyi, ortalama, zayıf, ultra kayıp(çok düşük kalite)
-normal(fast) veya best(slow)
start diyerek işlem başlıyor ve alt çubuk dolana kadar devam ediyor program çalışırken ekran dilidi devre dışı oluyor ve vidyo dönüştürmesi 400mb'ı 10dk falan sürdü, dönüştürülen vidyoyu fotograf albümler video compressor içerisinde bulabilirsiniz
program benim hoşuma gitti son günlerde vidyo üzerine baya program çıktı güzel gelişmelerin devam etmesini istiyoruz
program linki

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet, csH ve 6 diğerleri

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Eline sağlık uygulama herkese lazım olacak türden.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Emre

Üye
:tşk:

• Beğen

skynet

Üye
Teşekkürler

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Teşekkürler , deniyorum

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çekilen videoların kalitesini düşürüp çeşitli sosyal ortamlar veya diğer internet iletişim araçları aracılığıyla paylaşmakta yarar sağlayabilir. Konu için teşekkürler.

• Beğen
TurboCall

TurboCall

Üye
Çekilen videoların kalitesini düşürüp çeşitli sosyal ortamlar veya diğer internet iletişim araçları aracılığıyla paylaşmakta yarar sağlayabilir. Konu için teşekkürler.
ah be bulutsuz aylardır benim konulara teşekkür etmiyon özledim seni :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünmüştüm sosyal ortamlara paylaşmak kolay olsun diye kalite düşürülür yoksa pek lazım olmaz ancak sistem için güzel gelişmeler

braayn

braayn

Üye
hımm Hilmi bunu Sevdi .....
tşkler kardeşim tam aradığım program..

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve 4MaGuS
braayn

braayn

Üye
İş arkadaşlarım yalçın der :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
program güncellendi (benim bölge abd tr ye gelmemiş olabilir), yeni sürümde ayarlamalarda değişiklikler yapılmış

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
program güncellendi (benim bölge abd tr ye gelmemiş olabilir), yeni sürümde ayarlamalarda değişiklikler yapılmış

Tr'yede geldi :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
program tekrar güncellendi ancak bence hiç yapmayın program içerisinde kalite kısmına whatsapp optimizasyon özelliği gelmiş ancak bu özellik paralı olmuş düşüneceğiniz gibi ücretsiz olarakta yine normal kısımları kullnabiliyorsunuz fazla ayar yapmadan

skynet

Üye
program tekrar güncellendi ancak bence hiç yapmayın program içerisinde kalite kısmına whatsapp optimizasyon özelliği gelmiş ancak bu özellik paralı olmuş düşüneceğiniz gibi ücretsiz olarakta yine normal kısımları kullnabiliyorsunuz fazla ayar yapmadan
Ben satın aldım harika olmuş tavsiye ederim :)

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
TEşekkürler konu için, bazen ihtiyacımız oluyor bilgisayarda uzun saatler uğraşıyoruz burda 10 dk da hallediyoruz :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
TEşekkürler konu için, bazen ihtiyacımız oluyor bilgisayarda uzun saatler uğraşıyoruz burda 10 dk da hallediyoruz :)

aynen lazım oluyor arada

Üst Alt