Video Çevirici Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

batuhan_44

batuhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Video Çevirici Programlar

Daha İyisini Bulacağınızı Düşünmüyorum Arkadaşlar. Sadece video degil videolari ses formatina cevirme konusundada iddiali bir program.

DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, 3GP video formatları arasında çevrim yapar.

Videolardaki sesleri MP2, MP3, AC3, RA, M4A formatlarına çevirebilir.

Aynı anda birkaç dosyayı çevirebilirsiniz.

ImTOO MPEG Encoder v3.1

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 701x520 and weights 43KB.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 661x491 and weights 48KB.

AVI, MPG, WMV, MPEG, MPG, WMV, MP4, 3GP, MOV, RM, MP3, WAV, AC3, WMA, M4A, OGG, AAC Dosyalarını birbirine çevirmek için kullanılan kaliteli bir çevirici.

Mp3 To Ringtone Gold

Mp3 telefon melodisi dönüştürücü programı. Popüler ses formatlarını (.mp3,.wma,.wav,.ogg) cep telefonu melodisi formatlarına çevirebilecek (.mmf,.amr,.mp3,.wav, .qcp) oldukça güzel bir program. Bu dönüştürdüğünüz formatları cep telefonunuza göndermek için yine bu programdan yararlanabilirsiniz

Power Video Converter v.1.5.12

Power Video Converter, yüksek hız ve kalitede video dönüşümü yapabilen, kullanışlı bir video format dönüşüm programıdır.

Çalışma esası olarak hızı esas alması, birçok popüler video formatlarını desteklemesi, video'ların yanısıra ses ve görüntü dosyalarını da desteklemesi ve kullanımının kolay olması programın tercih edilmesinin baş sepepleri arasında.

Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz.

Dönüşüm yapabileceğiniz formatlar; AVI, MPEG1,MPEG2, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, DAT, VOB

Bu mükemmel GUI:Graphical User Interface"Grafiksel Kullanıcı Arayüzü" programı ile ffmpeg, MEncoder, mplayer, x264, mppenc,
ffmpeg2theora & the theora/vorbis

kullanarak videolarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz. Videoların frame'lerini, gösterim derecelerini, gösterim boyutlarını da istediğiniz kaliteye çevirebilirsiniz...

Bu program tamamıyla bedava olup 2007 sürümüyle en kolay şekilde videolarınızı çevirebilmenizi sağlar...

Programın desteklediği formatlar ve kullanılabildiği yerler :

* Video format: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat,
fli, flc, flv (Flash ile kullanılan), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), mp4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg,
qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv
* Audio format: aac, ac3, amr, mmf, mp2, mp3, mp4, mpc, ogg, ra, wav, wma
* AviSynth Script Files: avs
* Cep telefonu 3GP dönüştürücü
* Cep telefonu 3G2 dönüştürücü
* PocketPc dönüştürücü
* Ipod & Ipod 5.5G dönüştürücü
* PS3 & PSP dönüştürücü
* VCD, DVD, MP4, MOV, ASF, FLV, MPG, MPEG ve daha birçok format dönüştürücü
* Ayrıca MP3 te dönüştürebilirsiniz
* Ve de GİF formatındaki resimleri de animated GİF formatına çevirebilirsiniz

Benim günlerdir denemelerim sonucu in iyi buldugum ayarı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar resime bakın resimdeki ayarları yaptıgınız zaman oldukça iyi bir kalite ve her kareyi takılmadan izleyecek bir şekile getiriyorsunuz.

Ben 6630 da seri bir şekilde film izlemeyi seviyordum yani takılmadan (Frame rate olayı) o yüzden bunda da ugraştım ve bu hale getirdim şimdi çok güzel oldu sizler de daha farklı yöntemler uygulayarak daha iyi net ve karelenme olmadan güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.

DOWNLOAD:

• Beğen
Tepkiler: malics, adilbafralı, memet4686 ve 52 diğerleri

kubilay212

kubilay212

Üye
indirirken extra bir ücret alınıyomu

atalem61

Üye
merhaba ben yeni uydu alıcısı aldım goldmaster flas belleği var telefondan müzik ve mepeg atabiliyorum gösteriyor ama filimleri göstermiyor ts formatı istiyor yardmcı olursanız sevinirim

eldergod

eldergod

Üye
saol bende imtoo olanı var cd deki filmleri cep telefonuna uyarlayabiliyosun.herkese tavsiye ederim

bbesiktas03

Üye
link bozuk

ceyseh

Üye
sagol

faceeye

Üye
teşekkürler

firekinq

firekinq

Üye
kardeşş link bozuk

berelazx5353

berelazx5353

Üye
link mortu çekmiş:DD

mehmet08

Üye
güzel programlar teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekürler ama program göremedim

raybon41

Üye
bakalım arakdaşilar nasıl

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar nasıl mış

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Link kırık.

silencio

Üye
:)beyler ben daha yeniyim ama bu link bozuk benim avi mpeg mpg mov gibi videolrı telefondan acmam lazım ama program bulamıorum ve deli oluyorum bana bi yardım etseniz ii olur bakın dua da ederim
:)

zaptiye60

Üye
teşekkürler

asabi00

Üye
calısmıyo bu abi duzgun sey paylasın:nono:

murattien

Üye
bu link ölü :D

ACMİLANO

Üye
Müdür Bişi Sorcam bir Video Sesi müziğini nasıl alınır ve Mp3 yapılır ?

hüseyin23

Üye
teşekürler güzel program

harunözcan

Üye
link kaput

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
link bozuk kardeş