musicianfaruk
Üye
Video Çekim Sorunu
Bugün 1080 P kalitesinde bi konser alanında çekimler yaptım . Resmen şok oldum desem yeridir . Bu kadar berbatlık ve hata bu fiyattaki başka bi telefonda yoktur diye tahmin ediyorum .
Çekimlerde devamlı bi atlama ve takılma söz konusu . Ve renk ayarı ; misal sahne kırmızılaştığında pastel renklere bürünüyo birden ve çok kötü bi hal alıyo . Aynı durum fotoğraf içinde mecvut .
Gündüz çekimlerinde böyle bi sorun yok . Ve daha önce kullandığım Lumia 800 dede böyle bi sorun vardı .
Nedir bu kamera sizce dostlar ?
Çünkü kronikse telefonu kelepir fiyata satıp android yada iosa kesin dönüş yapıcam . bu ne böyle yani paramızla rezil olmaktır bu . şu eksik şu arıza şu güncellemeyle gelecek şu 1 sene sonra atlayacak . böyle iş olmaz
Çekimlerde devamlı bi atlama ve takılma söz konusu . Ve renk ayarı ; misal sahne kırmızılaştığında pastel renklere bürünüyo birden ve çok kötü bi hal alıyo . Aynı durum fotoğraf içinde mecvut .
Gündüz çekimlerinde böyle bi sorun yok . Ve daha önce kullandığım Lumia 800 dede böyle bi sorun vardı .
Nedir bu kamera sizce dostlar ?
Çünkü kronikse telefonu kelepir fiyata satıp android yada iosa kesin dönüş yapıcam . bu ne böyle yani paramızla rezil olmaktır bu . şu eksik şu arıza şu güncellemeyle gelecek şu 1 sene sonra atlayacak . böyle iş olmaz

konum bilgisi açıktı evet . ama sony de bunu hiç yapmıyodu ordada uçak moduna alıyodum ve konumlar açıktı kamera ayarlarında . yinede bundan sonra dikkat edicem
Bu durum diğer telefon sistemleri içinde geçerli, symbian, android farketmez tüm sistemlerde güncelleme bekleyenler var. Her sistemin kendine göre eksikleri var ve mükemmel sistem diye bir şey yok şu anda. Ama tek bildiğim Fotoğraf ve video çekimi konusunda en iyisi Nokia.