Video-C5-03 Fileli Kılıf Aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Video-C5-03 Fileli Kılıf Aldım
Öncelikle merhaba gittigidiyordan sipariş ettiğim fileli kılıflar 2 günde elime ulaştı bende merak edenler için Maxicep adına küçük bir video hazırlamak istedim umarım faydalı olur :D
[video=youtube;aWUylu7vTHI]http://www.youtube.com/watch?v=aWUylu7vTHI[/video]

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

hendeklee

Üye
bu video ne amacLa çekiLdi?

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Kılıfı almak isteyen merak edenler görsün diye !

lolaman

lolaman

Üye
Adam çekmiş koymuş belki almak isteyen vardır nasıl bir şey oldugunu merak ediyordur.

• Beğen
Tepkiler: estorak
estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Adam çekmiş koymuş belki almak isteyen vardır nasıl bir şey oldugunu merak ediyordur.
e yani ben almadan önce merak etmiştim belki benm durumumda olan birisi varsa yardımı olur diye koydum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hoşuma Gitti Bide Ben Alıyım :)

• Beğen
Tepkiler: estorak
Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 için olanı varsa bende alırım :)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Del Rey

Del Rey

Üye
Ben Nokia Shop'a sormaktan bıktım onlar da bana yok demekten. Silikon kılıf alıcam bende, arkadşaın dediği gibi; telefona gelceğine kılıfa gelir. :good:

Joker.

Joker.

Üye
ben n telefonu daha aldığım dk içersinde aldım ve telin hiç nir yerinde 1 çizik bile yok ekranda bile :d

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
isteyen varsa pm atabilir aldığım satıcının linkini veririm 2 günde ulaştı ıstanbuldan kırşehire :)

cem720

cem720

Üye
Bana link verebilirmisin? Bende almak istiyorum.

watercity

watercity

Üye
konuyu görünce heveslendim dışarda dolanırkende aklıma geldi gittim aldım bi tane güzel görünüyor telefon fakat o deliklerden baya toz alıyor kabı çıkartımmı görürsünüz :)

Krofessional

nokia shoptan 15 tl ye hafif şeffaf gibi beyaz bi silikon kılıf almstm o iyi koruyo yani otobüsten düsürdügümde bisey olmadı

Joker.

Joker.

Üye
Seni telee eni iyi hangi renk yakıştı

haso42

haso42

Üye
almaya deymez ben aldım 2 gün cıkarmayınca o arkadaki deliklerde toz birikiyo sonra leke yapıyo

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı yakıştı benim telefona deliklerden giren tozlar silince iz kalmıyor bende fakat çok fazla çıkarıp takarken küçük kırılma oldu bi tanesinde

Joker.

Joker.

Üye
almaya deymez ben aldım 2 gün cıkarmayınca o arkadaki deliklerde toz birikiyo sonra leke yapıyo
O tozlaı bir gözlük bezi ile çok rahat çıkıyor o kılıf almadığında çizilen her yer neyle çıkızak o kılıfın taneai 5tl çizilen kasayı tamen değiştirmek40tl hangisi hesaplı ve daha uygun

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kırmızı kılıf daha çok yakışıyor bence video güzel olmuş eline sağlık. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt