Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
video açmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
leyla887
Üye
Konu Sahibi
video açmıyor
telefonum nokia e72 internette videoları açmıyor ne yapabilirim düzelmesi için
ben de e72 kullanıyorum videolar için orjinal web ten ya da opera 7 i kullanıyorum , videoyu açınca real playere aktarıyor. Real player ayarlarını şebekeden mi wifi den mi bağlanıyorsun ona göre belirle ,bu kadar ama youtube dışında başka sitelerden video izlediğini görmedim.
Pckopat*
Üye
youtube uygulamasi ile kaliteli video indirirsin opera 6.1 ilede tüm videolari direk indirip izleyebilirsin ayricada telefonn icin core playeri tavsiye ederim.
Legendary.
Üye
Kardeşim ben E71 kullanıyorum bolt kapandı benim bildiğim. Sadede youtubeden videolar izleyebiliyorum E71 de.E72 de de aynıdır sanırıım.
tayren
Üye
real player ayarlarından baglantı (akıs)ayarlarından net ı sec ör:vodafone internet ama sadece youtubeden ızleyebılırsın
huyukmu
Üye
e72 kullanıyorum realplayer dan wifiyi ayarlıyorum evde 2 tane wifi var onlarla youtube daki videoları açmıyor. işyerinde wifi ile açıyor yardımcı olursanız sevinirlm
Silinen Üye 2502601
Kapalı Hesap
Ayarlardan real player a bas.Orada ön yüklemeli ayarlar olacak seç sorununun çözülmüş olması gerekir.