Victor U2

Sponsorlu Bağlantılar

Misafir

hocam baya uğraştım. Ancak herhangi bir recovery yi yükleyemedim. Şimdi de telefonun orjinal recovery sini yanlışlıkla sildim. Ondan sonra telefon belleği hasarlı diye bir hata verdi telefon. Bende fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim. Ancak victor logosu görünüyor.telefon açılmıyor. recovery mod silinmiş.ne yapmalıyım lütlef acil yardım

• Beğen
Tepkiler: underysfff

underysfff

underysfff

Üye
kaynak alıntı.!

fabrika ayarlarına resetleyince öyle oluyor, resimde bekliyor açılmıyor. bnm de başıma geldi. stock rom yükleyince açılır. stock rom yüklenebilir. içindeki gibi, cwm değil klasik recovery modu gömülü victor u2 rom versiyonlar. sonra da yeni sürüm cwm gelişmiş recovery modu da elle üstüne yüklenebilir.

victor u2 stock rom (2014/11/27)

önemli güncel portal:

Son düzenleme:

Misafir

Hocam benim sıkıntım flashlarken bilgisayar telefonu görmüyor driver falan herşey kurulu.
Sen bana rom yükle diyosun telefonda recovery yok. Orjinal dandik recovery bile yok. Telfonu bilgisayar görmüyor.Servise gönderecğim artık yapacak birşewy yok. telefoncuya verdim o bile yapamadı.neyse inşallah düzgün bir şekilde gelir.

underysfff

underysfff

Üye
flashtool açınca rom içindeki mtk6592scatter.txt dosyasını seçip
download butonuna bastıktan hemen sonra usb bağlantısını söküp tekrar bağlayacaksın! bu çok önemli!
O zaman telefonu görmüş olacak ve otomatik formatlayıp yükleyecek.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cono80

cono80

Üye
    Konu Sahibi
underysfff hocam dediklerini yaptım ekran siyah kalıyor açılmıyor linkini verdiğin adresten stock rom unu yükledim ama açılmıyor yardımcı olusan sevinirim

• Beğen
Tepkiler: underysfff
underysfff

underysfff

Üye
evet şaşırmadım çünkü doğal olarak ilk yüklemede bi kaç püf noktasını gözden kaçırabiliyoruz. mesela windows 7 olması şartı gibi. bu mtk serisinin driverlarını win 8-10 kesinlikle desteklemiyor %100.

Takipçi Satın Al

Üst Alt