VİCTOR U2 DE SYSTEM DOSYASININ İZNLERİNİ DEĞİŞTİRDİM TELEEFON AÇILMIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

süleyman_taha

Üye
    Konu Sahibi
VİCTOR U2 DE SYSTEM DOSYASININ İZNLERİNİ DEĞİŞTİRDİM TELEEFON AÇILMIYOR
SİSTEM ANİMASYONUNU DEĞİŞTİRMEK İÇİN SYSTEM KLASÖRÜNÜ İZİNLERİNİNİ HEPSİNE ONAY VERDİM EKRAN DONDU AÇIYORUM LOGO GELİYOR SONRA SİYAH EKRAN .ROM YÜKLEMEK İSTİYORUM BİLGİSAYARA NASIL BAĞLARIM.BAGLIYORUM PC DEN NASIL GORURUM .YARDIMCI OLURMUSUNUZ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM .TELEFON VİCTOR U2 4.4.2

Son düzenleme:
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
1-telefonu açıkken pcye bağla driverları pcye yüklensin, yüklenince sök usb yi.
2-kapat telefonu, ve sakın unutma bataryayı çıkar (bu önemli) tekrar bağla pcye, flash tool aç(son sürüm en iyisi)

3-scatter loading yazan yerden cwm veya rom klasörü içindeki scatter.txt yi seç
4-Download Only(cwm için)
Firmware Upgrade(ROM için)
seçiliyken download(yeşil buton) a bas ve usb yi sök tak! yüklemeye başlayacak. Dikkat! butona basınca usb yi sök tak yapmazsan yükleme başlamıyor!(tamamlanınca yüklenmiş oluyor.)

NOT: videodaki gibi flashtool optionstaki download ayarının kutucukları(2si de) işaretli olacak.
NOT: Format All+Download yapmayın sakın! imei 1 imei 2 bilgileri uçuyor. tekrar imei numarınızı tanıtmanız gerekiyor. (temiz ROM yüklemek için! firmware upgrade seçiyoruz ve download butonuna basıp yine usb sök tak yapıyoruz) yazılım da böyle yükleniyor.

NOT: yazılım yüklerken format atacağı için MicroSD'yi ve simkartı sökün. (dahili hafızadaki önemli verilerin yedeğini alın.)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli Not: yazılım için firmware upgrade fakat cwm için sadece download only yi seçiyoruz!

Üst Alt