Viber, Windows Phone 8e Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Viber, Windows Phone 8e Geliyor
[h=2]VoIP üzerinden telefon görüşmesi desteğiyle ünlenen Viber, anlık mesajlaşma özelliği de sunuyor. Ünlü uygulama Viber, Windows Phone 8 ve BlackBerry 10'a da geliyor.[/h] 09/03/2013 16:00

Android ve iOS platformlarında tüm özelliklerini kullanabildiğimiz Viber'ın, Windows Phone için de bir uygulaması bulunuyor fakat bu uygulama VoIP desteğine sahip değil. Yani esas amacı telefonla görüşme olan Viber uygulamasında bu işlemi yerine getiremiyorsunuz.
Bu yüzden yavaş yavaş kullanım oranı artan Windows Phone işletim sistemini kullananlar, VoIP desteği sunan Viber uygulamasını bekliyorlar.
Viber'ın CEO'su Talmon Marco, Windows Phone ve BB10 kullanıcılarına sevindirici bir açıklama yaptı. Windows Phone için mevcut uygulamaya VoIP desteği getirecek olan güncelleme, bu ay içerisinde gelebilir. Ayrıca bu ay ya da önümüzdeki ay içerisinde BlackBerry 10 için de Viber tam fonksiyonel olarak gelecek.
BlackBerry 10 işletim sistemine, Android 2.3 GingerBread üzerinde çalışan uygulamaları port edebiliyorsunuz. BB10 için çıkacak Viber uygulamasının port olup olmayacağı henüz bilinmiyor ama büyük ihtimalle uygulamanın port edileceği düşünülüyor.

- - - Eklendi - - -

konu paylaşılmış ben tangoyla karıştırıp paylaşmıştım konu kapanabilir.
 
komando04

komando04

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt