_ardaa Üye -maxi28-' Alıntı: bu viber için ayrı kredi yüklemek gerekmyor dmi fringde istyodu ----------Eklendi @ 20:03:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ---------- 2011 haziranda yazılmış linteki ileti.nedn bu kadar gecikmş olablrki Genişletmek için tıkla ... Sağ alta baktın mı? Post updated: Feb. 16, 2012
-maxi28-' Alıntı: bu viber için ayrı kredi yüklemek gerekmyor dmi fringde istyodu ----------Eklendi @ 20:03:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ---------- 2011 haziranda yazılmış linteki ileti.nedn bu kadar gecikmş olablrki Genişletmek için tıkla ... Sağ alta baktın mı? Post updated: Feb. 16, 2012
Maxi -28- Üye _ardaa' Alıntı: Sağ alta baktın mı? Post updated: Feb. 16, 2012 Genişletmek için tıkla ... pardon ben üsttekine bakmşm
_ardaa' Alıntı: Sağ alta baktın mı? Post updated: Feb. 16, 2012 Genişletmek için tıkla ... pardon ben üsttekine bakmşm
gdervisoglu Üye Konu Sahibi -maxi28-' Alıntı: bu viber için ayrı kredi yüklemek gerekmyor dmi fringde istyodu ----------Eklendi @ 20:03:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ---------- 2011 haziranda yazılmış linteki ileti.nedn bu kadar gecikmş olablrki Genişletmek için tıkla ... %100 ücretsiz. Kur, kullan.
-maxi28-' Alıntı: bu viber için ayrı kredi yüklemek gerekmyor dmi fringde istyodu ----------Eklendi @ 20:03:13 ---------- Yazıldı @ 20:01:07 ---------- 2011 haziranda yazılmış linteki ileti.nedn bu kadar gecikmş olablrki Genişletmek için tıkla ... %100 ücretsiz. Kur, kullan.
tugay91 Üye Gelsin ya arkadaşımda kullanıyor kız arkadaşıyla 9 saat telefonda konuşuyolar bu programla. kontüre paramı dayanır çocuk yöntemi bulmuş. Nokıada yok die üzülüyodum
Gelsin ya arkadaşımda kullanıyor kız arkadaşıyla 9 saat telefonda konuşuyolar bu programla. kontüre paramı dayanır çocuk yöntemi bulmuş. Nokıada yok die üzülüyodum
firehunter Üye mhmzergn' Alıntı: kac aydır geliyo ne uzun yolmus bitmedi bi turlu gelmesi Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
mhmzergn' Alıntı: kac aydır geliyo ne uzun yolmus bitmedi bi turlu gelmesi Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
vobay Üye Cezzbedici2' Alıntı: whats up mı viber mi diye sorsam hangisi sizce? Genişletmek için tıkla ... whats up da görüntülü konuşma yok eger viber destekliyosa çok çok işe yarıcak bir program
Cezzbedici2' Alıntı: whats up mı viber mi diye sorsam hangisi sizce? Genişletmek için tıkla ... whats up da görüntülü konuşma yok eger viber destekliyosa çok çok işe yarıcak bir program
pRime. Üye Cezzbedici2' Alıntı: whats up mı viber mi diye sorsam hangisi sizce? Genişletmek için tıkla ... Viberda viber kullananlar ile ücretsiz telefon görüşmesi yapabiliyorsun. Whats app'te ise sadece mesajlaşılıyor.
Cezzbedici2' Alıntı: whats up mı viber mi diye sorsam hangisi sizce? Genişletmek için tıkla ... Viberda viber kullananlar ile ücretsiz telefon görüşmesi yapabiliyorsun. Whats app'te ise sadece mesajlaşılıyor.