viber kullanın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
maalesef symbian hiçbir versiyonunda viber yok.iphone,android,blackberry ve windows phone üzerinde çalışıyor
belki biliyorsunuzdur ama yne de söyliyim..konuşmama gerek yok en azından bana mesaj da yeter derseniz whatsapp symbian da dahil çalışan en çok kullanılan mesajlaşma programı şiddetle tavsiye ederim;)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
symbian kullananlar nimbuzz kullansın oda güzel msn altyapısı ile sesli görüşme yapıyorsunuz araştırın derim

serinaga

serinaga

Üye
SKYPE'ı tek geçerim. Tele ilk kurarken kullanıcı adını vs. tanımlıyorsun ve bir dahada sormuyor. Aradığın kişiler senin tel numaranı görebiliyor. Sesli msj ve sms gönderebiliyorsun, Ses kalitesi sorunsuz, aynı telden görüşür gibi, uzun süredir kullanırım yurt dışı görüşmelerimde, daha bugün neredeyse bir saatten fazla konuştum tık demeden ... Ve bilmediğiniz daha bir sürü özellik ... SKYPE symbian ve diğer işletim sistemlerinde de mevcut .

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

bursa1616

bursa1616

Üye
android iphone blackberry için var

latif38

Üye
ben yurt dısılla konusuyorum cokucuza gelıyor bence guzel

nasyek

Üye
Arkadaşlar Viber programını arka planda çalıştıramadım. Mesaj geldiğinde göremiyorum. Android de mesaj gelince normal SMS gibi ekrana geliyor. Ama Nokia da uygulama arka planda çalışmıyor ya da beceremedim. Telefonum 603.
Teşekkürler. İyi akşamlar.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Teşekkürler

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Teşekkürler bilmeyen arkadaşlarda öğrensin malum bu kadar pahalıya konuşuyoruz[/SIZE][/COLOR]

nina16

nina16

Üye
Viber artık Türkçe değil... Bozdu kendini!

ns.24

Üye
Merhaba arkadaslar. Viber'i acmadigimiz halde telefon internete bagli oldugu icin kendiliginden cevrimici gozukme gibi bir durum soz konusu olabilir mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim, tesekkurler.