VIA Chrome9 HC IGP WDDM family (256 MB) driver

Sponsorlu Bağlantılar

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
VIA Chrome9 HC IGP WDDM family (256 MB) driver
Arkadaşlar via chrome9 hc igp family driverini bulana kadar göbeğim çatladı.Bende bu ekran kartını kullanıyorum.Bu ekran kartını kullananlara allah sabır versin.Zor bulunduğu için sizlerle paylaşıyorum.

rar pass:maxicep.com

akilliolin

Üye
teşekkür ederm bitarafm çatladı bulana kdr :D

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
aynen ondan paylaştım

kolpa9898

Üye
kardeş bnm ekran kartı Anakart: CPU Türü Anakart Adı Anakart Çipseti Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) BIOS Türü İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1) İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1) Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı 3D-Hızlandırıcı Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı
bunun ekran kartı driver bulan ne olur konuyu cevaplasın lütfen :(((Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar İşletim Sistemi OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer DirectX Bilgisayar Adı CONAXEDITION Kullanıcı Adı Administrator Oturum Etki Alanı [ TRIAL VERSION ] Tarih / Saat 2010-12-09 / 15:28

yağızaygün

yağızaygün

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bir tane link buldum umarım işine yarar.d harfinin arasındaki noktaları sil.

bi tane daha

manowar1

Üye
arkadaşlar via chrome9 hc igp family driverini bi türlü bulamadım indirebilecegim bir link verebilirseniz sevinirim şu driver pack indirdim sonra kudum onu oldu ama bi sure oluyo pc kapatım acınca ekran kartı sürücüsünde hata oluyo aygıt yöneticisine bakınca sarı ünlem cıkıyo düzeliyo anlıyamadım yardımcı olursanız sevinirim :)))))):ağlarım:

Üst Alt