Veysel : "Caner'in küfür ettiğini duymadım , neden kırmıza kart gördü anlamadım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Veysel : "Caner'in küfür ettiğini duymadım , neden kırmıza kart gördü anlamadım"
[h=2]Eskişehirspor forması giyen Veysel Sarı, Fenerbahçeli Caner Erkin'in küfür ettiğini duymadığını söyledi.[/h]
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta hakem Fırat Aydınus'un Caner Erkin'e küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart göstermesi gündeme oturdu.
Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü pozisyonun içerisinde olan ve Caner'in "Küfürü Veysel Sarı" ettiği suçlamasıyla karşı karşıya kalan Veysel Sarı açıklamalarda bulundu.
Caner Erkin'in açıklamalarını yalanlayan Veysel, kesinlikle küfür etmediğini belirterek bu suçlamaları kesinlikle kabul etmediğini belirtti.
Caner Erkin'in küfür ettiğini de duymadığını ifade eden Veysel, "Caner benim küfür ettiğimi söylüyor ancak benim böyle küfür ettiğim falan olmadı. Caner bunu söylüyorsa ayıp ediyor. Ben küfür etmedim ve Caner'in de küfür ettiğini duymadım" dedi.
Caner ile girdiği pozisyonun ardından hakem Fırat Aydınus'un Caner'e kırmızı kart gösterdiğini belirten Veysel, "Biz kafa topuna çıktığımız zaman Caner Erkin'in bir dirseği oldu ve sdaha sonra oyun durdu. Hakem, Caner'e kırmızı kart gösterdi, ben de ne olduğunu anlamadım" şeklinde konuştu.

NTVSpor'a açıklamalar yapan Veysel Sarı'nın Ligtv'nin röportaj talebini geri çevirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben bir beşiktaşlı olarak sakince maç seyreder elimden geldiğince takımımı desttekler,yeri geldiğinde maça giden bir taraftarım.Kolay kolayda maç yorumu yapmam.Ama bu ne arkadaş yapılırmı bu yaa en güzel iki güzide takım kıyasıya mücadele ederken.Anlamsız bir şekilde kart göstermek kime hizmeet ediyor bu adamlar.Yazık çok yazıkkk Saygılarımla.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sabah canerın röportajını ızledım
eğer küfrettıgımı yada agzımdan bır kelıme cıktıgına dair bırsey gösterebılırlerse lisansımı yırttcam
ama yoksada ortada ıspatı onlar yırtsın dedı
gercekten cok sinir bozucu bır durum
yapılan büyük haksızlık.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sabah canerın röportajını ızledım
eğer küfrettıgımı yada agzımdan bır kelıme cıktıgına dair bırsey gösterebılırlerse lisansımı yırttcam
ama yoksada ortada ıspatı onlar yırtsın dedı
gercekten cok sinir bozucu bır durum
yapılan büyük haksızlık.

Dün gece Fbtv'de söylemişti yazık çok yazık

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bısey olacagını zannetmıyorum ama
olduguyla kalır olay .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:D :D haklısın

.Murat.

.Murat.

Üye
hakemki kulaklara hasta oldum nasılda duydun o kadar uzaktan

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olmayan bıseyı nasıl duydu yada :ehe

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
ben küfür ettiğine inanmak istemiyorum mümkün değil duyması etmiş olsa bile
olmayan birşeyi duydu diyeyim senin dediğin gibi tuba.

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
küfür yok arkadaşlar "neyi vereceksin lan" tarzında birşey söylediği için attım demiş raporunda böyle yazmakta.Ancak bunu söyleyen Veysel Sarı dün bizzat açıkladı.Caner'in ağzından çıkan birşey yok.4.hakeminde olay da bi etkisi yok bizzat kendisi atıyor.

Ayrıca küfür de edebilirdi sırtı dönük pozisyonda ve 20 metreden kimin ne dediğini ayırt edebilmekte ustalık işidir.Emin olamadığın bir pozisyonda bir oyuncuyu atamazsın.Hakem art niyetli olarak sahaya çıkmış bu çok belli,gerçi biz hakemle uğraşmıyoruz.Ona talimatı veren kesimdir bizim asıl düşmanımız.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sıkıyorlarsa bir daha Fırat Aydınus u özellikle Kadikoyde ki bir maça versinler ...

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Kuralları Biliyorsunuz Konu İle alakasız Mesajlar Silindi.

ssercan

Üye
Verirler daha cok görürüz Kadıköy'de. UEFA destek çıktığı sürece kimse elleyemez Fırat'a. Aslan ! Fırat.

onurca06

onurca06

Üye
hakem burda yetkinin bende olduğunu göstermek için yaptı bence, ayrıca fb caner atılmasa sanki maçı çok farklı kazanacaktı :hih:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Verebiliyorsa versinler Sercan ... Şu an da yemez ...
Adam hakemliği bırakmayı düşünüyormus sen ne diyorsun . :)

ssercan

Üye
Muş,miş geçiniz bunları. Arsenal macında iyi seyirler :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Onları medyaya söyleceksin Sercan . :)

ssercan

Üye
Medyanın her dediğini kaale alacaksınız o zaman isinize gelen taraflarını degil :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ben medyanın söylediği çoğu şeyi ciddiye almıyorum dostum ... Dikkat ediyorsan mış, muş falan dedim ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...