Haber Vestel 20. Kez IFA Fuarında Yer Alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vestel 20. Kez IFA Fuarında Yer Alacak
Vestel bu yıl eylül ayının başında düzenlenecek olan IFA fuarında 20.kez yer alacak. Bu fuarda bir çok yeni teknolojik ürününü tanıtacak. Geçen yıl ki ıfa fuarında oldukça büyük bir vestel standı kurmuşlardı çok ilgi görmüştü bayağı cancanlı bir stand olmuştu. Bu yıl sanırım en çok dikkat çekecek cihazları vestel venus 2 serisi cihazlar olacaktır. Umarım vestel uygun donanımı uygun fiyattan verir ve ilk venus cihazlarda yaşadığı durumu bu sefer yaşamaz.

İlk vestel cihazlar satamadığı için koltuk takımı alana telefon hediye şeklinde vermeye başlamışlardı :kop2:

vestel venus 2 den yine de umutluyum bakalım aşağıda ki resimlerde vestel venus 2 görünüyor. birde kıvrımlı cihaz var o çok hoşuma gitti tasarımı :eller:

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

0MG90

0MG90

Üye
O kadar marka varken senin telefonlarına bakmaya gelecekler zaten Vestel. Milletin çokta umurundaydın.

yeumyang

yeumyang

Moderator
güzel görünüyorlar donanımı iyi olursa fiyatı makul tutarsa satış yapacaktır

skylinegti

skylinegti

Üye
Bu vergi olaylarından sonra millette vestel negatif bir algı oluşturdu, vestel ne yaparsa yapsın insanlarda bir sempati oluşturması çok zor...

Son düzenleme:
Rygebin

Rygebin

Üye
Vestel çıkarmayacağı telefonun silikon govdesimi sergileyen tuhaf bir firma hiç bilemiyorum. Hiç albenisi yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kimse emeklemeden koşmayı öğrenmez, boş konuşanları bırakın boş konuşsunlar zaten başka yaptıkları birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kimse emeklemeden koşmayı öğrenmez, boş konuşanları bırakın boş konuşsunlar zaten başka yaptıkları birşey yok.
emeklemekten kasıtın çinden bi firma ile anlaşıp üzerine "Vestel" logosu bastırıp sonra türk mühendisler taranfından tasarlandı demekse
bence vestel çok yanlış yapıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
emeklemekten kasıtın çinden bi firma ile anlaşıp üzerine "Vestel" logosu bastırıp sonra türk mühendisler taranfından tasarlandı demekse
bence vestel çok yanlış yapıyor
orasını bilmem ben pazarlama mühendisi değilim. En azından birşeyi tam bilmeden yorum yapmam.

0MG90

0MG90

Üye
Vestel ve diğer firmaların haklı hiçbir tarafı yok

Rygebin

Rygebin

Üye
Bu dönemde mecbur olarak emeklemek değil daha çok koşmak gerekiyor. İnsanlara daha iyiyi daha güzeli gösterirsen tabi onu isterler. Bu açıdan biraz fiyat kısmaları biraz da tasarım ve tutulacak bir telefon üzerinde çalışmaları lazım. Bu kadar kült bir tasarımla hiçbir yerde hesapta yerli telefonlarını; ki %30 u yerliydi galiba hiçbir yerde satamazlar. 2000li yıllarda değiliz artık . O zaman bile firmalar koşuyorlardı.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bence asus gibi yapmalılar (biliyorum asus telefon işine yıllar önce girmişti ama kimsenin umrunda bile olmamıştı)
önce fiyat performans ürünleri ile adını duyurup daha sonra diğer büyük firmaların amiral gemilerine kafa tutan ama fiyatı da o kadar yükse olmayan modeller daha sonra amiral gemilerini ile aynı fiyatta ve özellikli telefonlar ile piyasaya girebilir

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar vestel dediğiniz firma öyle küçük bir firma değil ciddi anlamda gücü olan bir şirket o yüzden zamanla pazar payını arttırır telefon olarak ülkemizde

Rygebin

Rygebin

Üye
Arkadaşlar vestel dediğiniz firma öyle küçük bir firma değil ciddi anlamda gücü olan bir şirket o yüzden zamanla pazar payını arttırır telefon olarak ülkemizde
Eski ve köklü firma zaten. O yüzden yapamaması bana batıyor. Ellerinden daha iyisi gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Eski ve köklü firma zaten. O yüzden yapamaması bana batıyor. Ellerinden daha iyisi gelebilir.
evet daha iyisi gelir para derdi yok arge derdi de yok

zamanla artar donanımı öyle birden snap 810 yapmazlar sanırım :hmmm

Rygebin

Rygebin

Üye
evet daha iyisi gelir para derdi yok arge derdi de yok

zamanla artar donanımı öyle birden snap 810 yapmazlar sanırım :hmmm
Kimse 810 istemiyor zaten :D. Sadece o donanımı yüksek fiyatlara satıyorlar. Fiyat politikalarında değişiklik yapmaları lazım. Ayrıca fazla değil biraz daha donanimi iyi biraz daha tasarımı güzel olabilir. Bunları sağlayan şirketler var. Vestelcniye yapamasın ki :)

Enes

Enes

Üye
Reklam kaldırıldı gerçi ama. Her şeyi geçtim sırf o reklam için bile antipati duyanlar oldu.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Reklam kaldırıldı gerçi ama. Her şeyi geçtim sırf o reklam için bile antipati duyanlar oldu.
Ya Ek vergi isteğinden dolayı oluşan antipatiye ne demeli reklam beni etkilemedi

• Beğen

Üst Alt