VerySoft NiceAlarm v1.60 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

telefonunuzda Alarm Programı

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pRime., ahmetsahin, ahmetk43 ve 6 diğerleri

altayefe

Üye
Teşekkürler Kardeş

suhutlu03

Üye
Ellerine Sağlık

perperecon

Üye
Teşekkürler Kardeş

sametugba

sametugba

Üye
ek programa ihtiyaç duyanların şifası... paylaşım için saol arkadaşım :)

ertanerdem15

Üye
programı ***** sertifika hatası veriyor.yardım ederseniz sevinirim....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Yesssssss!!!!!!!!!!!

cemee61

cemee61

Üye
ellerine saglik ferret cok guzel bir pro keske turkceside olsaydi cok kapsamli bi alarm programi gunluk haftalik tek seferlik geri sayimli vs alarm olusturulabiliyor alarma msj ekleyebiliyorsunuz ne bilim erteleme zamani ayarlanabiliyor zil sesi ve hatta titresim bile ayarlaniyor 3250de sorunsuz calisiyor tam aradigim alarm programi ama onemli bir eksigi var tel kapaliyken calismiyor:(
bu arada pronun tanitiminida yapmis oldum bizimde katkimiz olsun:)

bide sonradan farkettim ayarlarsaniz sizi uyandirirken ekranda rastgele bi sifre cikiyor o sifreyi girmeden telefon susmuyor:kop: benim gibi rastgele tusa basip uyanamayan sonrada alarm caldimi calmadimi acaba dusunenler icin ideal:)

ertanerdem15

Üye
Arkadaşalar programı n73 e kurdum 3 gün mükemmel gayet güzel çalışıyordu.Fakat 3 günden sonra alarmını ayarlıyorum kendini başka bir saate setliyor.Örneğin 07:00 yapıyorum tamam dedikten sonra 07:12 oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

doğan akkuş

Üye
emeğinize sağlıkta program iki hafta çalıştı ondan sonra şifre istiyor onu nasıl yapabiliriz kardeş yardımcı olsan tşk.

Apit"

Apit"

Üye
arkaşım ellerinesağlık program güzeldi ama trial versiyonu bitince ***** işe yaramıyor. yan uygulama kısıtlı oluyor. tek alarm ve tek zil sesi ve bazen zamanın yanlış ayarlanması gibi...

BOZO11

BOZO11

Üye
teşekkürler

acati

acati

Üye
Unsigned olan ilacı çalışmadığından 14 gün sonr amafiş oluyo program. Çalışan bi ilacı yok mu bunun?

firtina48

Üye
5-6 gün güzel çalışıyordu. sonra şifre istiyor. yani şu şekilde :enter this protection code : burada üç hanelik sayı veriyorenter registration code : buraya hangi şifreyi yazacağız

dossts

dossts

Üye
Yardım yok galiba ! süresi geçti kullanamıyorum.

musetek

Üye
ilginçtir bende de bir ay geçtikten sonra, saat ayarlanmamaya başladı. verdiğim saatin rasgele bir süre ilerisi bir saate ayarlıyor kendini. saçmaladı iyice :)

hokucu

Üye
emeğinize sağlık..
ben n73 kullanıcısıyım..yanlız bende alarm çalışınca multimedya tuşu çalışmıyor...makineyi kapatıp açmanız gerekiyor.ve yine kurunca yine tuş çalışmıyor..yani demek istediğim nicealamı çaldığı andan itibaren makine kapatıp açılıncaya kadar multimedya tuş çalışmıyor..acaba bu benim telefonumdan mı yoksa normalde olan bir durum mu?

acati

acati

Üye
Apit";1303160' Alıntı:
arkaşım ellerinesağlık program güzeldi ama trial versiyonu bitince işe yaramıyor. yan uygulama kısıtlı oluyor. tek alarm ve tek zil sesi ve bazen zamanın yanlış ayarlanması gibi...
evet çok saçma ilaç ladıktan sonra saçma sapan saatlere kuruyor ve sadece 1 adet alarm hakkı veriyor. Yok mu bunun sağlam trial olmayanı?