Vertu’nun ilk Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu “Ti” resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Vertu’nun ilk Android işletim sistemine sahip akıllı telefonu “Ti” resmi olarak duyuruldu
Nokia hatırlanacağı üzere Vertu adında ki bir şirketi oluşturarak gelir seviyesi yüksek kesim için pahalı cep telefonları sunmuştu. Oldukça pahalı sunulan cep telefonları, düşük özellikleri ve Symbian işletim sistemi dolayısı ile oldukça fazla eleştiriye maruz kalmıştı.

Nokia yaşadığı sıkıntılar sebebi ile Vertu’yu geçtiğimiz sene bir yatırım grubuna satmıştı. Ancak yine de Nokia‘nın Vertu üzerinde %10 gibi hissesi bulunmakta. Satış ile birlikte Vertu’nun Android işletim sistemine yöneleceği yönünde iddialar da ortaya atılmıştı.

İddialar doğru çıktı ve Vertu ilk Android işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modeli olan Vertu Ti’yi resmi olarak duyurdu.

Vertu Ti‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; Vertu‘nun klasik tasarım anlayışını yansıtan akıllı telefon 3.7″ büyüklüğünde ve WVGA çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. 1.7Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alan akıllı telefon 1GB sitem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi sunuyor.

Bang&Olufsen imzalı stereo speaker, titanyum gövde diğer özellikler arasında yer alıyor. Fiyatı ise 7900€ seviyesinde başlayacak.

[video=youtube;_ld5nouYGrA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ld5nouYGrA#t=0s[/video]

mesutgaga

mesutgaga

Üye
sadece güldüm :D fiyata bak yaaa

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hiç ''Tİ''ye almadım bu telefonu :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
790lira olsa almam ben bunu adamlar 7900€diyo:hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Şaka değil dimi 7900€

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kaç s3 aliyor bu para ? :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
içinden adam çıkıyor mu?? Derdi babam olsa. o ne be fiyata bak :aha: :oha:

meme4

meme4

Üye
bunu alıp telefoncuya götürsen kardeş buna kaç lira verirsin desen adam çin malı almıyoruz der yollar :D bu nasıl tasarım

Symbianize

Symbianize

Üye
Bu telefonun özelliği maden içeriyodu galiba bi telefonu altındandı

tapatalk

tapatalk

Üye
pırlantadan bu telefon

Türe

Türe

Üye
Aynen adı gibi ; ti ye alınacak bir cihaz değil.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok artık ALi Sami......

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fabrika üretimi degil el yapımı tüm kasa parçaları,hem bize göre degil sipariş üzerine yapılıyor

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Nokia nın altın telefonu vardı. 3000 TL civarı. Benim tanıdığım kimse bu telefonu almaz. Parası önemli değil telefonun dizaynı biraz oturaklı olmalı.

kcsoft

kcsoft

Üye
yok abi biz bi 3310 bakalim :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar Nokia nın altın telefonu vardı. 3000 TL civarı. Benim tanıdığım kimse bu telefonu almaz. Parası önemli değil telefonun dizaynı biraz oturaklı olmalı.

Senin tanıdıgın kişiler almaz dogru,böyle cihazlar üst tabaka için üretiliyor :D

meme4

meme4

Üye
[ENGİN];5803836' Alıntı:
fabrika üretimi degil el yapımı tüm kasa parçaları,hem bize göre degil sipariş üzerine yapılıyor

el yapımı olurmu içinde öyle lehimler var ki nokta kadar en profesyonel elektronikçi bile o kadar küçük alanda o kadar küçük elektronik elemanları lehimleyemez lehimlese bile sürekli bozulur

tapatalk

tapatalk

Üye
Abi bide bi şeye benzese bundan 2 tane verseler nexusumu vermem şahsen

Kerim.

Kerim.

Üye

el yapımı olurmu içinde öyle lehimler var ki nokta kadar en profesyonel elektronikçi bile o kadar küçük alanda o kadar küçük elektronik elemanları lehimleyemez lehimlese bile sürekli bozulur

El yapimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt