Vertice V650

Sponsorlu Bağlantılar

Marlborox

Marlborox

Üye
    Konu Sahibi
Vertice V650
Selamlar,

Vertice V650 Telefonum Var Fakat Sormak İstediğim Birkaç Sorum Olacak Ana Ekrandaki SIM veya SIM 2 yazilarini nasil kaldirabilirim ?

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Benim Bildiğim O Yazıları Kaldıramassın..

BrAsSs

Üye
bende vertice v650 alıcam fakat iyimi bilmiyorum kullananlar yardımcı olsun lütfen..

ags2002

ags2002

Üye
ekrandaki yazıları kaldıramazsın bende v97 var bundaki de kalkmıyor
v650 almayı düşünen arkadaşım telefonun kullanmı kolay özellikleri iyi ama v600 var o bundan biraz daha kibar ve ekran çözürlüğü daha iyi özellik ve fiyat farkı yok

ari_gsm

Üye
gayet güzel bir telefon

emrah68

Üye
arkadaşlar bana yardım cı olusanız sevinirim v600 var bende ben mini opera yı bulamdım buna göre veya diyer programları bana yön gösyeri seniz sevinirim

ercmnt-dgn

Üye
şimdi arkadaşlar konu geçmiş bir konu ama banada bir yardımcı olursanız ben internete wi-fi den baglandığımda bir internet sayfasına girdiğimde hafıza dolu diyor ve işlem yapmıyor. ama bnm hafızamda hiç birşey yüklü değil bu konuda yardımcı olabilrmiysiniz aceb ?

laracroftt

laracroftt

Üye
aynı sorun bendede var yardım lütfen...

ozgurkale

ozgurkale

Üye
allahını seven şu telefonun kılıç sesini nasıl kapatıcağımı söylesin wallahi billahi çok sevaba girecek mübarek ramazan günü wifi 650 markası....:ağlarım::off:

--------------- Ekleme ---------------

2 aydır kapatmaya uğraşıyorum olmuyooooo *#856633# bunu denedim işe yaramadı başka yolu varsa lütfen yardıım edinnnn :ağlarım:

laracroftt

laracroftt

Üye
ya ben ayarlardan kapattım yok mu sende ayarlar bölümünde ayarlar- telefon ayarları- unlock sound settings - kapalı yı secıyosun ama senınkı nasıl bılemem

ozgurkale

ozgurkale

Üye
yok arkadaşım öyle bişey çok aradım ama yok olmuyo ne yapsam aynen devam kılıç çekmeye :off:

bfgbfg

bfgbfg

Üye
Ben almayı düşünüyorum aliim mi ? :)

gardiyan1907

gardiyan1907

Üye
aynı tlfn dan bendede var.fakat sim tanınmıyor diyor .daha önce sorun yoktu şimdi böyle.yardımcı olabilecek varmı...!

73mavi

Üye
arkadaşlar bu telefon mp4 oynatıyor mu ben baya videoyu mp4 e çevirdim oynatmıyo. yada bu telefona göre bir media player var mı ?

sonsess

Üye
benim bir sorum var vertice v650 ,ana menüde geçmişi yanlışlıkla sildim, nasıl yüklenir?
yardim içn şimdiden teşekkürler

eengin

Üye
telefon ayarlarına girin ve en altta unlock tone diye bir şey yazar ve ona girip on of yapabilirsiniz

emir132132

Üye
malborox ben vertice v600 kullanıyorum ancak sım2 yi kaldırabilirsin ayarlary bölümünden dual sim ayarlarına gir uçuş modunu seç sim 2 kalkar

Takipçi Satın Al

Üst Alt