Vertice 6700 için oyun ve program yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

enkolik

Üye
    Konu Sahibi
Vertice 6700 için oyun ve program yardım lutfen
Arkadaslar vertice 6700 bır cın malı telefonum var bunun için msn oyun ve program arıyorum ve nasıl atacagım bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslardan yardım ıstıyorum sımdıden tesekkur ederımm:sn:

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D

enkolik

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edecek bırı

ebruerol2007

Üye
arkadaşlar bende nokia 6700 a benzer bir çakma telefon var,aynısı,ama oyun yüklemek istyorum sadece içinde zar ve yapboz var,jar,sis,jad ne attıysam çalışmadı,daha doğrusu nereye atıcağımıda bilemedim tüm klsörlerde denedim,other felan,direk hafıza kartının neresine atıyoruz,ve uzantısı ne olmalı ki açsın,bilemedim ben,yardımcı olurmusunuz,lütfen,

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Birincisi o makinalar Jar sis jad çalıştırmaz o makinalar NES uzantılı oyun çalıştırır bu nedenle NES uzantılı oyun bulup atman lazım

sus_baqim

Üye
arkadaşlar bnede vertice vb52 var games klasörü var ancak nes uzantılı oyunda attım çalışmıyor yardım bekliyorum teşekürler....

anet01

Üye
arkadaşlar benim çin malı 6700ım var hertürlü oyunu denedim nes oyunlarıda denedim ama genede çalışmadı...
ve intenete de giremiyorum telefondan nasıl yapacağımı anlatırmısınız...şimdiden teşekkürler:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

nes oyunları denedim olmadı başka uzantılı oyunlar biliyormusunuz acaba...

By_CheeTaH

By_CheeTaH

Üye
arkadaşlar bende vertice vb52 var usb ile games klasorune .nes uzantılı oyun atın
oyunlardan game emulatore girin ve game liste basın oyunlarınız gözükür

Seromanyaq

Üye
bu tlf bndede var msn ver eğlence&oyunların içinde

alican1990

Üye
.app bulabilirsen at trident t828 oyunları başlığında vardı...ordaki oyunları açar..Başlık trident bölümünde..

ahmetten2112

Üye
arkadaşlar bende nokia 6700 cin malı telefonum var oyun güncelleme yi nasıl yaparım ve bu modele uygun oyun nasıl atarım yardımcı olursanız sevinirim

panzercim

Üye
e budyy diye program var calısıyo ben denedim kardes

paltul38

Üye
hayır tam tersi sadece jar çalıştırıyor

arkadaşlar benim çin malı 6700ım var hertürlü oyunu denedim nes oyunlarıda denedim ama genede çalışmadı...
ve intenete de giremiyorum telefondan nasıl yapacağımı anlatırmısınız...şimdiden teşekkürler:hmmm

nes oyunları denedim olmadı başka uzantılı oyunlar biliyormusunuz acaba...
jar dene

cevdetdemir

Üye
slm arkadaşlar bende 6700 çift hatlı çin malı telefon var bunun usb driverini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

cevdetdemir

Üye
cevap yokmu sorunuma

aliveli konya

aliveli konya

Üye
sanırım jar destekli çinlerde önce oyunu hafıza kartına atıp tel menüsünden jawa bölümüne girip ordan yükleniyordu daha önceden jawa program vede jawa oyunu olarak sudoku yüklemiştim arkadaşın telefonuna modeli pirana zumaydı oda çin malı hepsi aşa yukarı aynıdır
benimde sizlerden vertice vg3 modeli cihaza format nasıl ataız cihaz donuyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

burak2734

Üye
Beyler bende vertıce v750 war we tema oyun ws java nes uzantılı denedım hafıza kartına atıorum calıstırmıo games dosyası dıe bıse yok anlmadım acıll cevappp

Saol kardes de walla bılmıorum netde arastır bı

emir132132

Üye
kardesim bende vertice v650 var çooook memnunum o makineler jad jar çalıştırıyor bende var baya oyun oynuyorum:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

onder788

Üye
ya bu vertice vb67 için mp3 programı arıyorumm .bilen warsa solesin wlla buyuk sevap ısler :D beklemedeyim...

Üst Alt