abicim verdiğin cevapların için çok teşekkür ediyorum sana ama benim soruların ardı arkası gelmez aklıma geldikçe sorarım sana bir sorum daha olacak şimdiye kadar anlattıkların beni tatmin etti
ben 6600 kullanıyorum günde 4 defa şarj ediyorum çünkü çok fazla müzik dinliyorum.şarjı 2 gün değil 1 tam gün gitsin yeter
tuş konusu önemli değil ben kullanırım alışırım ona...bir de galiba çift kamerası mı varmış neymiş doğru mu bir de gerçekten 3.2 mp. resim çekiyor mu?bi de ben bazen geceyarısı sagopa kajmerin roportaj yaptıgı dergilerin resimlerini internetten indirip 6600'ıma atıp gece yatakta onları okuyorum resimleri okumada hiçbir sorunum olmuyor.acaba senin versonda sorun çıkar mı???ses konusuna gelince birşey istiyorum abicim senden eğer imkanların varsa yapmanı ve siteye koymanı rica ediyorum.ben 6600 da WMAPlus programını kullanıyorum ve bu sayede 12 db. yüksek dinliyorum şarkıları ama çok hışırtı oluyor senin versonun çıkardıgı ses net ve benim 6600 ın yükseltilmiş halinden daha üyksek ise almayı düşünüyorum...ama yaz tatilinde
eğer bulabilirsen bir 6600ın sesini sonuna kadar açıp ama benimki gibi 12 db. yapıp bir de versonun sesini sonuna kadar açıp(aynı şarkıyı açıp tabi ki)yan yana koyup bir videosunu çekip koyabilir misin??biliyorum çok şey istiyorum ama senin bu yardımın sayesinde belki de yaz tatilinde paramı çöpe atmaktan kurtulurum.cevabını bekliyorum şimdiden tşk.