Sony LT29i Hayabusa Telefonun İnternette Gezen Dedikoduları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Sony LT29i Hayabusa Telefonun İnternette Gezen Dedikoduları
Arkadaşlar Sony firmasının iki yeni amiral gemisi çıkaracağını biliyorduk. Telefonun kod adlarını yayımlayan firma(Mint ve Hayabusa)
Samsung firmasının S3'te uyguladığı taktik gibi telefonun özelliklerini sır gibi saklıyor. Sizin için internette gezen bir kaç haberi inceledim. Haberler şöyle;



Sony LT29i Hayabusa telefonun görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı




Sony'nin yeni telefonu LT29i Hayabusa olduğu iddia edilen bir prototip ve özellikler ortaya çıktı.


Ericsson'u satın aldıktan sonraki NXT serisi telefonlarıyla Android'in en iyi markalarından biri olmayı hedefleyen Sony, en son piyasaya sürdüğü Xperia S modeli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise yeni telefonu LT29i Hayabusa modelinin söylentileri ortalarda dolaşmaya başladı.
Sony'nin yeni amiral gemisi olması beklenen Hayabusa'nın prototip görüntüleri, örnek fotoğrafları ve örnek HDR Movie özelliği videosu şu sıralar internette dolanmakta. Bunların yanısıra, telefon hakkında bazı bilgilerin de gün ışığına çıktığı söylenmekte.
4.55 inçlik bir ekrana sahip olacağı söylenen telefon, ekranının 720p çözünürlüklü olacağı söyleniyor. Gücünü Snapdragon S4 işlemciden alması beklenen telefonun kamerası da 13 megapiksel olacak. Az önce bahsettiğimiz gibi HDR video kaydı özelliğiyle dikkat çeken telefonun en can alıcı noktası ise 2200 mAh'lik bataryası. Hayabusa'nın sadece 7 mm kalınlığa sahip olduğu da dikkat çeken söylentiler arasında. Bakalım bu özelliklerden kaç tanesi telefonda yerini alacak...

Hayabusa ile çekilen bir görüntü olduğu idda edilen fotograf;


Sony LT29i Hayabusa Temmuzda, Dört çekirdekli LT30i Ekimde Piyasada!

, yılın ilk çeyreğinde tanıttığı Xperia NXT serisi akıllı telefonlarından olumlu geri dönüşler alıyor, fakat tüketiciler performans konusunda daha iyi modeller görmek istiyor. Bir Japon internet sitesinin gerçekleştirdiği son sızıntıya göre; Hayabusa kod adlı ve Sony’nin dört çekirdekli ilk cihazı olacak LT30i yılın ikinci ve üçüncü çeyreklerinde satışa sunulacak.

Birçok kez söylentilere konu olan LT29i Hayabusa’nın prototipine ait ilk görüntü de internete sızdırıldı. Yukarıda gördüğünüz gibi telefon dolaşım butonlarını ekran üzerinde ihtiva ediyor ve alt kısımda Xperia markası bulunuyor.
Çinli bir LT29i’nin şu özelliklerle geleceğini iddia ediyor; 4.55 inç 1280 x 720 piksel ekran, 1.5GHz çift çekirdekli 28nm Krait Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 Pro çipset, Adreno 320 GPU, 1GB RAM, 16GB dahili hafıza ve 2200 mAh pil. Sadece 7mm kalınlığında olduğu aktarılan Hayabusa’ya gayet büyük bir pil sığdırılmış.
LT29i’de yer alacak bir diğer donanım ise; Sony’nin yeni nesil 13MP kamera sensörü olacak. AT&T operatörüyle anlaşmalı satılacak LT28at modelinde de aynı kamera bulunacakmış. Bu sensör sayesinde düşük ışıkta Xperia S’teki arkadan aydınlatmalı kameradan çok daha kaliteli resimler çekilebilecek. Ayrıca RGBW kodlaması yapabilen yeni sensörün eklediği beyaz pikseller görüntü kalitesi ve hassasiyeti arttıracakmış. Son olarak HDR video çekimi desteğini de beraberinde getireceğini ekleyelim.
Ocak 2012′de ortaya çıkan nda, Hayabusa’nın Temmuz’da 493€ fiyatla satılacağı iddia edilmişti. Şimdi Haziran’da resmiyet kazanacağı belirtiliyor, Singapur’daki CommunicAsia ise; LT29i modelini Temmuz satış listesine yerleştirmiş. Cihaz, Xperia GX gerçek adıyla tanıtılabilir.
Bahsi geçen yol haritası ilk yayınlandığında listedeki en pahalı cihaz olan Mint I hepimizi meraklandırmıştı. Yavaş yavaş bu modelin üzerindeki esrar perdesi aralanıyor. Aynı Çinli blog haberinin altına bir not düşerek, planlarda bir değişiklik olmadığı takdirde Sony’nin dört çekirdekli ve kendi OLED ekranını taşıyan ilk akıllı telefonu LT30i’nin Ekim’de satılmaya başlayacağını bildirdi.
Tedarik zincirinden kaynaklar, AUO panel üreticisi ile Sony’nin ortaklık kurduğunu ve yılın ikinci yarısı için 4.3 inçlik AMOLED ekranların üretilip gelecek Sony telefonlarında kullanılacağını rapor etmişti. Görünen o ki, 562€ fiyat etiketiyle gerçekten üst düzey bir Sony amiral gemisi sonbahar aylarında tüketicinin beğenisine sunulacak.
Yeni nesil 13MP yığılı Sony Exmor R kamera sensörüyle çekilen fotoğraf örneklerine ve HDR video çekimi ile normal çekim arasındaki farka aşağıdan göz atabilirsiniz.

<font color="#656566"><span style="font-family: Arial"><font color="#555555"><span style="font-family: Arial">[video=youtube_share;fM2xYCcbV5U]http://youtu.be/fM2xYCcbV5U[/video]

 


KayraBey

KayraBey

Üye
Yine hayallerimi süsleyecek :)
 
cyber

cyber

Üye
kabus gibi telefon
 
StunnerDead

StunnerDead

Üye
13 mgp :O artık dijital kamera almaya gerek yok 2012 de çıkan her tel 13 mgp :D
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Sony'ci iş başında :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: CorbyW

sataer

Üye
donanım iyi güzel bi alternatif ve rekabetçi olabilir ben tasarımı pek beğenmedim.
 

sataer

Üye
sony kasalarda nasıl bi malzeme nasıl bi boya kullanıyor anlamadım göze pek hoş gelmiyor
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
sony kasalarda nasıl bi malzeme nasıl bi boya kullanıyor anlamadım göze pek hoş gelmiyor

Poli karbon muymuş neymiş yazıyordu bi yerde. Parmak izi bırakmıyor. Ama yere düşünce küçük çaplı çizikler oluyor.
 

sataer

Üye
Poliakarbon iyidir aslında boyası kötü bana itici geliyor
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir, bende siyahını sevmemiştim. Beyazını aldım onun için.
 
enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar biz burda hayabusa ile çekildiği iddia edilen fotolara bakarken emin olun yurtdışında adamlar gerçekten kullanoılardır telefonu...
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
E tabi fazla bir şey kalmadı. Temmuzda satışa çıkacak. :)
 
lolaman

lolaman

Üye
Kamerası N8 i sollayacak artık N8 almanın bi anlamı kalmadı ve 7mm dilek olay :D
 
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
StunnerDead

StunnerDead

Üye
41 megapiksel telefon bile var yani :D
 
Uruloki

Uruloki

Üye
2200mAh ve 7mm mi ne yapmayin allah askina ucmayin bu kadar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt