Versiyon Düşürmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon Düşürmek
arkadaslar simdi fp2 den f1 e düsürmek istedim versiyonu ama telefonu çökerttim bi ton ugrastan sıkıntıdan sonra hallettim neden pohoneix direk versiyon düsürmüyo da ugrastırıyo dead flash yapmak zorunda kaldım onlada olmadı teknik bilgi aldım birisinden zorla yaptım versiyon düsürmüyo yoksa neden acaba bi bilgisi olan varmı

- - - Eklendi - - -

yardım edecek biri yok mu eski sürüme nasıl dönebiliriz dead flashla sadece fp2 ye dönüyo fp1 e gene dönemedim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
2.Nesillerde ne yazık ki downgrade yani versiyon düşürme olmuyor diye biliyorum.

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
ee eski versiyona gecmek isteyen ne yapacak peki

farukbekl

farukbekl

Üye
versiyon düşürmenin 1. nesillerede 2. nesillerede var.. scandinavia ile oluyor. bilip bilmeden konuşmayın... atıp tutuyorsunuz hemen..

dursun0902

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapabilrim bunu bu programla arkdasım bi yol gösterirmisin

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
2.nesil için scandinavya dosyası bulmamız lazım :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
versiyon düşürmenin 1. nesillerede 2. nesillerede var.. scandinavia ile oluyor. bilip bilmeden konuşmayın... atıp tutuyorsunuz hemen..

Atıp tutmayla alakası yok.Biliyorsan söylersin.Ben neden koskoca forumda bir kişinin 2.nesillerde downgrade yaptığını görmedim ? 1.nesil dersen senin açtığın dahil 1-2 tane downgrade konusu vardı.Bende uyguladım onu.Biliyorsan açarsın konuyu herkes faydalanır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Atıp tutmayla alakası yok.Biliyorsan söylersin.Ben neden koskoca forumda bir kişinin 2.nesillerde downgrade yaptığını görmedim ? 1.nesil dersen senin açtığın dahil 1-2 tane downgrade konusu vardı.Bende uyguladım onu.Biliyorsan açarsın konuyu herkes faydalanır.
olsa zaten herkes dönmüş olurdu çoktan dimi ama :d

storovi

Üye
1.nesillerde scandinavia ile oluyordu ama 2.nesillerde oldugunu bilmiyordum.Bildigini bizimle paylasirsan cok iyi olur...iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt