nanotex
Üye
-
Konu Sahibi
-
Açıklama için teşekkürler. Ama çok gerekli birşey bence, acilen gelmesi gerekiyorData Sense windows phone8'in bir özelligi. Windows Phone7 cihazlarda Nokia Counters var.
Data Sense ile hattinizin kullandigi her turlu veriyi sınırlandırabilir,süre koyabilirsiniz. Data Sense şu anda wp8'in bir tane haric satildigi hic bir ulkede aktif degil. Amerika'da ya t-mobile ya da verizon cihazi olan lumia822'de aktif sanirim. Guncelleme ile bize de gelmesi bekleniyor ama sanirim sonbahara dogru olacak.
bence de inşallah çok bekletmezlerGelecek güncellemede yer alsa harika olurdu.
İnşallah, zaten Ali Kemal abi sonbahar diyorsa öncesinde hiç beklemembence de inşallah çok bekletmezler
olsun aslında beklemekte güzel bütün herşeyi koysalardı o zamanda heyecanı kalmazdıİnşallah, zaten Ali Kemal abi sonbahar diyorsa öncesinde hiç beklemem
Sen de haklısın ne deyimolsun aslında beklemekte güzel bütün herşeyi koysalardı o zamanda heyecanı kalmazdı
olsun aslında beklemekte güzel bütün herşeyi koysalardı o zamanda heyecanı kalmazdı
Valla benim telefon ısınmasın, konuşma yaparken ses sorunu yaşamayım bir de pili akşamı görsün başka bir şey istememolsun aslında beklemekte güzel bütün herşeyi koysalardı o zamanda heyecanı kalmazdı
ne yapalım bekliyoruz işte işimiz buveri kullanımı symbianda bile var çok komik bence
veri kullanımı symbianda bile var çok komik bence
sen hic operatör anlaşmali satilan symbian gordun mu?
veri kullanımı symbianda bile var çok komik bence
sen hic operatör anlaşmali satilan symbian gordun mu?
Symbianı yerin dibine sokmaya ne kadar meraklısınız. Soruya cevap vereyim o halde. Evet operatör anlaşmalı symbian çok satıldı mesala son symbian telefonum olan 701 i vodafone hattım ile aldım. Symbian stabilite dışında her yönden WP8 den ustundur keşke 820 kadar güçlü bir symbian çıksaydı alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?