Vejeteryanlar kendinizi ifade edin merakımız gitsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT

HaqperesT

Üye
    Konu Sahibi
Vejeteryanlar kendinizi ifade edin merakımız gitsin.
oldum olası vejeteryanları merak etmişimdir ancak hiçte rastlamadım. Eminim benim gibi baskalarida merak ediyordur. Kendilerini toplumda ifade etmiyor sanrısı var bende. Belkide az bulundukları içindir. Sitede vejeteryan varsa lütfen biraz kendinizden bahsedin. Öyle et yemiyorum diye değil. Çünkü insanı olgulara iten kişiliğin diğer taraflarıdır. Bu yüzden bir fikir edinebileceğimiz bir şekilde kendinizi ifade edin . Bu konuyu açmakla üzdüysem afola...

• Beğen
Tepkiler: tragedie

'Patron

'Patron

Üye
Ben tanıdım emin ol onlardan insan ama hayatın en büyük zevklerınden biri olan ET !i kaçırdıkları için çok pişmanlar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
    Konu Sahibi
ana sebebi ne olabilir. bu durumdan kurtulmak isteseler yolları varmı? Sizin dediğiniz gibi eğer pişman iseler bu durumdan kurtulmak isteyecekler.

TheCower

TheCower

Üye
Ya et yemiyolar köfte yiyolar işte. Olan bu.

Febris

Febris

Üye
et yemıyolar kofteyı gotururler:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bizim coğrafyacı vejeteryan tavuğun yumurtasını yemek varken etine ne gerek var demişti

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Vejeteryan değilim ama eti de sevmem :D Et mi sebze mi deseler sebze derim. He et var diye bir yemeği de yememezlik yapmam. Olmaması mutlu eder tabi .

TheCower

TheCower

Üye
I love kebap, et, döner, çiğköfte, dana köfte, her türlü et, tavuk falan :)

TheCower

TheCower

Üye
Aynı zamanda da :) i like her türlü yemek :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Hayat mı o be...

etsiz hayat :zzz:

TheCower

TheCower

Üye
Hee valla çöp kutusu gibi dimi :D daha brokoli yedim mi bilmiyorum. Yemişimdir de aslında :) ama zayıfım be usta

----------Eklendi @ 20:47:20 ---------- Yazıldı @ 20:46:56 ----------

Kabız civciv :) civciv de severim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
la civciv yeme yazık :) ondan ne kadar et çıkar ki zaten :D valla bende çok yiyorum ama bende zayıfım bir aralar kilo alayım diye öğlenleri okulda iki tane karışık alırdım baktım faydası olmuyo bende teke düşürdüm zaten para dayanmıyodu iki tosta :D

TheCower

TheCower

Üye
Ne tostu ya alacan kebap köfte off ye gitsin :) tabi okulda olmuyor :) benim en sevmediğim şey böyle yiyince sivilce oluyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben cips falan yersem 1-2 tane çıkıyo bir hafta sonra geçiyo sivilce konusunda problem yok benim de işte bir 10 kilo alsam yeter bana

TheCower

TheCower

Üye
Aynen on kilo eksiğim var. Bi arkadaşımda da on kilo fazla var. Tesadüfe bak sen :) bak kilo almak için bi diyet programı konusu açmıştı bi arkadaş ona bir bak.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Benide Kabul edebilirsiniz Zamlardan Sonra istemeye istemeye vejeteryan oldum :kop:

yakup_281

yakup_281

Üye
et sevmeyen etten mahrum kalır :ehe (umarım anlamışsınızdır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt