L-LumieRe
Üye
-
Konu Sahibi
-
INTEL toparlar durumu. Acaba 3. nesil mobil islemcilerde durum nasil. Tamda Laptop almak uzereydim.
abi bosver ıntelı...
amd Trinity ıslemcılı notebook al derım
daha cıkmadı ama ıntelden ıyıdır bence
Hasan kardesim, haklisin aslinda. Bende bir yerde okumustum. Zira AMD bayagi gelistirdi mobil islemcilerde kendini. Grafik performanslari ve isil degerleri oldukca iyi gozukuyor. Yeni nesiller ne zaman cikacak acaba. Su an goruyorum A4-A6-A8 islemcilileri. Fiyatlarida cazip.
Sarssin valla. Toshiba Satellite R830 um vardi, hanima sinirlendim daha bir yilini doldurmamis cihazi vurdum duvara. Ilk defa boyle bir sey yaptim ve utaniyorum kendimden fakat yapacak birsey yok.
Allahtan magnezyum kasa, su an parca pincik televizyona bagladim kullaniyorum. Kasa almayi denemedim, bilgisayar parasi odemek istemiyorum. Anakarti acayip kompakt ve islemci onboard, cikarilmiyor. Bu sebeple MediCenter PC yapmayi dusunuyorum, aluminyum kasa icine.
Neyse biraz daha bekleyeyim o zaman AMD islemciler icin fakat buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhosuma gitti.
abı pc calısıyorsa sorunyok
multımedıa yapardım bendetakardım tv ye sınema keyfı
abı lınk acılmadı bakamadım...
abı mobılım heralde ondan acılmıyor...
Seni tam mobil moda almak gerek, mesela Samsung Galaxy SII.
AMD işlemcili notebook kullanıyorum: Acer Aspire 5552G
Intel işlemcili kardeşimin masaüstü bilgisayarı var: Intel Core i5 2500k
AMD işlemcisinin oyun performansı mükemmel ama Intel onu kaça katlamış sayamadım.
Sadece Intel Core 2 Duo 2.4ghz işlemciyi Intel Core i5 2500k'ya yükselttik. Önceden 640x480 çözünürlükte bile kasıla kasıla oynayabildiğimiz Crysis 2 oyununu şimdi 1440x900 çözünürlükte 60 FPS'de oynuyoruz. Yok böyle birşeyEkran kartı almaya hiç gerek kalmadı
Abi notebooklar bir alakası yokki bu pc işlemcisiINTEL toparlar durumu. Acaba 3. nesil mobil islemcilerde durum nasil. Tamda Laptop almak uzereydim.
Hasan intel gibisi varmı? amd de neymiş
abi bosver ıntelı...
o işlemciler berbat abiHasan kardesim, haklisin aslinda. Bende bir yerde okumustum. Zira AMD bayagi gelistirdi mobil islemcilerde kendini. Grafik performanslari ve isil degerleri oldukca iyi gozukuyor. Yeni nesiller ne zaman cikacak acaba. Su an goruyorum A4-A6-A8 islemcilileri. Fiyatlarida cazip.
i5 ten iyi olabilir mi be
abı ılk resmı tanıtım 15 mayıs denılıyor..
Soylentılere gore i5 ıvy brıdge lerden de ıyıymıs..
Hem ıslemcı olarak hemde GPU olarak...
Zaten ıntelın HD4000 den ne beklenırkı...
Bu trınıtyler pıyasayı sarsacaga benzıyor
Tehlike ";4654294][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Abi notebooklar bir alakası yokki bu pc işlemcisinotebook konusunda yardımcı olurum
Hasan intel gibisi varmı? amd de neymişamd nin notebookların gösterdiği performans berbat.. Örn a6-a8 işlemciler fiyatına göre konuşuyorum.Birtek ekran kartları iyi oluyor.Onboard lar arasında en iyisi.
o işlemciler berbat abi
i5 ten iyi olabilir mi be
INTEL toparlar durumu. Acaba 3. nesil mobil islemcilerde durum nasil. Tamda Laptop almak uzereydim.
abi bosver ıntelı...
Hasan kardesim, haklisin aslinda. Bende bir yerde okumustum. Zira AMD bayagi gelistirdi mobil islemcilerde kendini. Grafik performanslari ve isil degerleri oldukca iyi gozukuyor. Yeni nesiller ne zaman cikacak acaba. Su an goruyorum A4-A6-A8 islemcilileri. Fiyatlarida cazip.
abı ılk resmı tanıtım 15 mayıs denılıyor..
Soylentılere gore i5 ıvy brıdge lerden de ıyıymıs..
Hem ıslemcı olarak hemde GPU olarak...
Zaten ıntelın HD4000 den ne beklenırkı...
Bu trınıtyler pıyasayı sarsacaga benzıyor
Bakalım hele bir çıksında iyimi kötümü bakarız..
berke tum ıvy bridge aılesınde aynı rezıllıgı yapmışlar..
Ayrıca trınıty mobıl ıslemcılerın i5 mobıllerden ıyı oldugu heryede yazıyor....
Eskı amd mobıller kotu ona laf yok ama yenı trinity aılesı bomba gıbı gelecekmıs
bütçen ne kadar abi?yap bakalim bi calisma kardes. Takipteyim
Photoshop vs kullanacagim. Harici ekran karti olursa sevinirim. Cekirdegi bol on bellegi zengin olsun fekat fiyat ta uzmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?