"Veda etmek" te onurlu olmalı...

Sponsorlu Bağlantılar

Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
"Veda etmek" te onurlu olmalı...
...Sık sık karşılaştığımız bir durum var, çeşitli gerekçelerle "siteye veda" ettiğini ilan eden veya ceza alan arkadaşlarımız'ın artık klasik haline gelen tavırlarını görüyoruz..

Sıralamaya çalışırsak ;

*Genelde yönetim olmak üzere birilerini suçlamaya çalışan, bazen seviyeden yoksun, bazen haksız suçlamalar içeren, veya tamamen taciz-saldırı amaçlı vs... ve "ses getireceğine"..!!! inanılan gösterişli "veda mesajı" yayınlamak..

*Yetimeyip PM, MSN vs aracılığıyla hemen "potansiyel taraftar"ları harekete geçirmek. önceden hazırlıklı olan arkadaşlar hiç zaman kaybetmeden meseleye balıklama dalıyorlar zaten..
(Aslında konuyla hiçbir ilgisi olmamasına rağmen bazı üyelerinde; ceza almış olması, birine gıcık olması veya sırf muhalefet olsun-muhabbet olsun [bi olay çıksada gitsek durumu :)] nedenlerinden konuya taraf olmasıyla kadro tamamlanmış oluyor)

*Veda edilmesine rağmen !! sitede kalmaya devam etmek, uygun zemin oluştuğunda ilave mesaj göndererek konunun kapanmasına engel olmaya çalışmak..

*Duruma göre Yöneticilerden bazılarıyla PM vs. aracılığıyla irtibata geçmek

*Banlandığında veya başka amaçlarla Sahte "Nick" kullanarak siteye girmek, Bunu yapabilmenin "marifet" olduğunu zannetmek (bunun için dahi olmanıza gerek yok). Bu nick'le sitede "saçmalamak" (kıllık olsun), kendi kendine destek çıkmak, Kendini savunmaya çalışmak, kimi zaman da küfürlü mesajlar atmak vs..vs..

Gelelim "Veda etmekte onurlu" olmalı başlığına..

Ayrılma gerekçeniz, kızgınlığnız vs. her ne ise yukardaki vb. yöntemler sizi haklı yapmaz, birşey kazandırmaz, Bu şekilde ancak "FORUMDAKİ KİMLİĞİNİZE ve EMEĞİNİZE İHANET" etmiş olursunuz..

Eğer haklıysanız merak etmeyin mutlaka birileri hakkınızı teslim edecektir.
Haklılığınızı kanıtlamak istiyorsanız "nedenlerinizi, delillerinizi SEVİYELİ bir şekilde yazın ve "Onurunuzla" bu sanal mekanı terk edin. Unutmayın "Söz ağızdan çıkar".

Bırakın kalanlar sizi yaptığınız güzel katkılarla, paylaşımınızla hatırlasın. Eğer gerçekten iyi birşeyler yapmışsanız aradan uzun zaman geçsede insanlar zaten sizi hatırlayacak, orda olmasanızda size "teşekkür" etmeye devam edeceklerdir.

İçinizde ...
""yaw siteden ayrıldım ama olay oldu, site birbirine girdi, yanımda X kişi daha ayrıldı, Fake nick'le girdim neler yaptım neler, yöneticileri uyuz ettim, herkes bana hak verdi"" gibi ucuz düşünceleriniz varsa "Lütfen bu yazıyı okumadığınızı farzedin ve mümkünse bir daha görüşmeyelim :)

Tek birşey söyleyebilirim.."YANILIYORSUNUZ".. Kandırdığınız biri varsa oda kendiniz.. En çok zarar verdiğiniz şey "sitedeki kimliğiniz, saygınlığınız"

Saygılar..

Not: Kişisel görüşlerimdir, tekil bir kişi veya tek bir olayla ilgisi yoktur genel-duruma ilişkindir. Lütfen bu kez konuyu amacından saptırmayalım doğru düzgün yorumlar yapalım..
 


valmont2

Üye
cok haklısın.. size yakısır bir yazı olmus..
 

ardaca

Üye
öncelikle görüşlerine saygı duyuyorum. ama çuvaldızı kendimize de batıralım derim. evet bazı seviyesiz durumlar ortaya çıkıyor ama yönetim olarak da kendinizi eleştirmeli ya da eleştiriye açık olmalısınız ama senin de dediğin gibi zero eleştiriler seviyeli olmalı ve üstte yazdığın şeylere yol açmamalı! ben maxicepten gayet memnunum ve herşeyin daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. :maxicep:
 
a21a

a21a

Emekli Yönetici
bir süre önce mod arkadaşlardan biri ile biraz gerginliğimiz oldu...daha sonra karşılaştık kendisi ile. gerçekten çok samimi değerli birisi aslında...
Bütün forumlarda böyle tartışmalar olur... inanın bizim sitedeki kadar daha böylesine candan tartışan, konuyu kavgaya dönüştüren bir forum ortamı daha görmedim, aslında bunun da tek sebebi gerçekten hiç bir yerde olmayan o kardeşlik ortamı, çünki ancak sadece kardeşler birbiri ile tartıştıktan sonra üzülür, içerler, duygulanır... aynen 'ben gidiyorum elveda' topici ile bunu belli eder..

ben şahsen bu kardeşlik bu samimi ortmanın olmadığı herşeyin resmi, uyduruk olduğu bir forumdan
ayrılmak istesem, bunu haydi elvedaaaa ben gidiyorum dememki.. kimse demez ki... insan ancak kardeşine böyle bir sitemde bulunur...çünki birşeye kızmıştır, birşeyler ters gitmiştir, gitmeye karar vermiştir.. ama yüreği aynı fikirde değildir...

millet olarak çok agresifiz çooook... patlamaya hazır bombayız.. bende dahil hiçbirimiz tartışma nedir
bilmiyoruz...annem anlatırdı.. fransızlar Şanlıurfayı işgal ettikten sonra oraya fransız insanlar yerleştirilmiş.. bizim çocuklar fransız çocuklara küfür ederlermiş.. ama onlar cevap vermezmiş.. bizimkiler, biz size küfür ediyoruz neden cevap verimiyorsunuz diye sorduklarında..''biz size akşamdaaan küfür ettik..''
bakın; onların suratına küfür edince hemen cevap vermiyorlar...küfür etmeyi bile sistemli yapıyorlar.
-- ne bakıyosun lan ayımı oynuyo
--kim bakıyor laaan
--bana lan diyosun ha al ulan sana..pat küt.>>> çoğunlukla en az bir ölü vardır orada..

yukarıdaki tartışma ortamına yabancı olan varmı?


ben MAXİCEP.COM kurulduğu günün ertesinde üye olup halen bunu sürdüren birisiyim...bu ortamı çok
seviyorum.. çünki bir benzeri yok.....böyle gerginlik olan topiclerde hiç mesajım yok...bu topic dışında. bunu bir kere yaşadım.. bir daha olmaması için kendime söz verdim...ne olursa olsun kibar olmak, karşımdakini kırmamak için elimden geleni yapıyorum....oysa beni tanısanız çok sinirli agresif birisiyim.

lütfen ama lütfen ister burada, ister orada, heryerde, büyüklük sizde kalsın. size küfür edene siz gül verin....hayat sandığımız kadar uzun değil çünki...
 
midnight

midnight

Üye
Ben gidersem veda etmeden giderim aga.... 8)
-Zaten sevilen bir herifsek millet sorar nerede bu diye aga...Neden siteye girmiyor diye...
-Yok sevilmiyorsak zaten eywallah...o da başımızın üstüne....
 
serdar06288

serdar06288

Üye
böyle seviyesiz kişiler yüzünden lütfen lütfen kendinizi sıkıntıya sokmayın siteye gireli 5 6 ay oldu kimin ne olduğunu bizde biraz olsun biliyoruz sayın yöneticiler lütfen kendinizi sıkıntıya sokmayın bıramın onlar hedeflerine ulaşsınlar zaten biz sizlerle mutluyuz vede böyle devam eder buhiç bir şahıs veya şahızlar maxi cep in huzurunu kaçırmaya hakkı yok böyle hareketler onların insanlığını gösterir boş verin biz böylede sizlerle mutluyuz
 
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Originally posted by midnight@Sep 19 2005, 03:37 PM
Ben gidersem veda etmeden giderim aga.... 8)
-Zaten sevilen bir herifsek millet sorar nerede bu diye aga...Neden siteye girmiyor diye...
-Yok sevilmiyorsak zaten eywallah...o da başımızın üstüne....
[post=170335]Quoted post[/post]​



Niye Girmiyor bu midnight acaba ? ;) :huhu: ;;)
 
midnight

midnight

Üye
Originally posted by PcM@STéR+Sep 19 2005, 05:05 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(PcM@STéR &#064; Sep 19 2005, 05:05 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-midnight@Sep 19 2005, 03:37 PM
Ben gidersem veda etmeden giderim aga.... 8)
-Zaten sevilen bir herifsek millet sorar nerede bu diye aga...Neden siteye girmiyor diye...
-Yok sevilmiyorsak zaten eywallah...o da başımızın üstüne....
[post=170335]Quoted post[/post]​



Niye Girmiyor bu midnight acaba ? ;) :huhu: ;;)
[post=170392]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Eyvallah... ;;)..... :lol2:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sayın Yönetici arkadaşım Zero&#39;nun yazdıklarının altına tek tek imzamı atarım.. ;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Me Too.
 
Shadowman07

Shadowman07

Üye
başlık yerinde ve zamanında açılmıştır.. saygılarımı sunar altına bende imzamı atarım..
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
herkes kendine göre haklıdır haklıyı haksızı ayırmak bana düşmez eğer iki kişi arasında bi sorun varsa onu kendi aralarında halletmeli ve foruma yansıtmamalıdır saygılar .....
 
Caine

Caine

Üye
gidersem kimse duymaz ve yokluğumu hissetmez bile. zaten az kaldı gitmeme :DD
 

ekolix

Üye
arkadaslar altı ustu bı temız veda olsun dedıler ya bu kadar abartmaya ne gerek vardı kı. kendı aralarında olan bısı bu konuya bu kadar tepkı bence hatalı....
 
Da®kness

Da®kness

Üye
Bende gıcık oluyorum veda mesajlarına...
 
amedian

amedian

Üye
ya arkadaşlar ben burayı seven birisiym 2005 ten beri sizler gibi sizin kadarda olmasa elimden geldiğince aranızda bulunmaya çalıştım, Zero ya katıldıgım gibi şunları eklemek isterim.
- sanırım bir olay oldu takibimde değil ardında da bu konu acılmıs olabilir. -
soyleyeceklerim sunlar;
-hayat kısa kimsenin onurunu kırıcı olma gibi davranmamalı
-kimseyle maddi menfaat uzerine ilişki kurmamalı
- ve son olarak eger birinden fayda degil zarar gelecegini düşünüyorsanız sadece selam verip ötesine gitmemeli bir ilişki tarzının taraftarıyım.

bırakın hayat akıyo zaten 5 sene 10 sene sonra hatırlayanmayacak can sıkmayacak konular için kalp kırmaya bunuda sizleri örnek alan insanlar önünde yapmaya gerek yok :) haksızmıyım (bu sözler siz dostlar için değil sakın beni yanlış anlamayın arkdaslar) sadece her uyemizin okuyarak bilincli hareket eder olmasını isterim..

imzalıyorum :)
 
Ozan

Ozan

Admin
Konu çok eski olsa da, Şerafettin Abimize ( Zero ) şiddetle hala katılıyorum ve katılacağım ;)
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bende hemfikir
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Baştan aşağı okudum.Çok güzel yazmış :oke:
 


Üst Alt