Mobilator Emekli Yönetici Konu Sahibi atilladnz' Alıntı: Deluxe olanını sormuştum ama eklememisim k.bakma Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki direk apk olarak yok. Ancak cihazınıza ES File Explorer'ı yükleyerek oyunu rahatlıkla paketten çıkarırsınız. aBouT' Alıntı: lg p970 kasıyor neden :S Genişletmek için tıkla ... Net fikrim yok ancak oyunda bazı cihazlarla optimizasyon sıkıntıları olduğunu sık sık duyuyorum. Başka sürümleri denemenizde fayda var.
atilladnz' Alıntı: Deluxe olanını sormuştum ama eklememisim k.bakma Genişletmek için tıkla ... Ne yazık ki direk apk olarak yok. Ancak cihazınıza ES File Explorer'ı yükleyerek oyunu rahatlıkla paketten çıkarırsınız. aBouT' Alıntı: lg p970 kasıyor neden :S Genişletmek için tıkla ... Net fikrim yok ancak oyunda bazı cihazlarla optimizasyon sıkıntıları olduğunu sık sık duyuyorum. Başka sürümleri denemenizde fayda var.
Mobilator Emekli Yönetici Konu Sahibi kaanbaba19' Alıntı: Para hilesi varmı bu oyun için ? Genişletmek için tıkla ... Şu an yok sanırım
Polymath Üye Oyunda güzelde para hilesi olmadan sıkıntı... Diğer bölümlere yıldız olmadan geçemiyorum.. Her oyundan 3 yıldız almalıyız ki ancak öyle geçersiniz. Oda çok zor...
Oyunda güzelde para hilesi olmadan sıkıntı... Diğer bölümlere yıldız olmadan geçemiyorum.. Her oyundan 3 yıldız almalıyız ki ancak öyle geçersiniz. Oda çok zor...
electro77 Üye Güzel ve zevkli bir oyun, bazı yerlerde kasıyor ama oynanamayacak kadar değil. Teşekkürler.