Ve sonunda ölümsüzlük bulundu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve sonunda ölümsüzlük bulundu!
Binlerce kez masallara, filmlere, romanlara hikaye olan ölümsüzlük sonunda bulundu. Okyanusun derinlerinde yaşayan bir tür denizanasının ölümsüz olduğu ortaya çıktı.

Bilimadamları yaptıkları araştırmada, Turritopsis Nutricula adlı denizanasının yetişkinlikten sonra, genetik yapısını değiştirerek tekrar çocukluğuna döndüğünü ve bu sürecin sonsuza dek sürdüğü belirlendi.

Bu denizanaları da Tolkien'in ünlü kahramanları Elf'ler gibi sadece "öldürülünce" ölüyorlar.

Panama'da bulunan ünlü Smithsonian Tropik Araştırmalar Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, bu canlının seks yolu ile gençleştiği belirtildi.

Buna göre 5 mm boyundaki canlı, cinsel olgunluğa geldiğinde yani daha fazla üreyemediğinde, genetik bir değişim geçiriyor.

Ve sonra gençliğine yani ergenlik yaşlarına geri dönüyor. Bu süreç sürekli tekrarlanıyor.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tşk ederim değişik bir bilgi

ash54

ash54

Üye
o zaman bu yaratığın dna bilgilerini biz insanlarda denesinler bizde ölümsüz olalım :)

scorpion11

scorpion11

Üye
o kadar kolay değil işte:islik

SlashGun

SlashGun

Üye
İlginç .. Bazı kuramlara yanlış geliyor o zaman .. Bence bunlar Traş .. Şöyle hastahaneleri gezinin bakalım .. yada Dünya üzerinde kaç insan ölüyor bir günde araştırın bakalım
;)

turkordu

turkordu

Üye
Gerçekten çok ilginç teşekkürler..

Feel It

Feel It

Üye
Ben pek inanmıyorum öldürülünce ölüyor denmiş araştırmalara göre bu canlıya bir hastalık bulaştığında ölmücek mi yani ?

MvP22

MvP22

Üye
Ben bunu okul duvar gazetesinde okumuşdum Allah'ın yarattığı bir hayvan iste:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...