Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abim fotoğraflar kaliteliymiş teşekkür ediyorum bizimle paylaştığın içinBu arada Hollanda'da yaşıyorsun sanırım Helena çok benziyor Hollandalıya
Şöyle geniş açılı bir de makro bir fotoğraf çok iyi olur be abi
Yok Kardesim .. Ben Belcika'Da Yasiyorum ..
Helena'Da Belcika'Li .. Sevimli, Sicakkanli, Cok Gulen, Zeki Turkiye'Yi Yakindan Taniyan Bir Arkadas ..
- - - Eklendi - - -
Bunu Telefona Yarin ; Makro Fotoqraf Ture Icin Cekilecek .. Diye Notlara Kaydettim ..
ovv çok mahcup ettin beni be abi
Sağolasın abi
http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/mazlum-somer-binbasi-olduu-668822.html#post4947711
Sende Saqol Kardesim Benim ..
Sanirim Buda Tam 1.000 Mesajim Oluyorr ..
anlattığına göre kalitesi oldukça iyi. tekrar hayırlı olsun. anlaşılan e7 den sonra bana yine nokia gözüküyor
Abi bu wp8 li cihazlara yine 8mp mi kullanırlar peki?
Turkiye satişi olmama ihtimali var ama wp8li nokialar bunlardan daha iyi olucak ekim kasim aylarinda daha net degerlendirme yapabilirsiniz.
Abi bu wp8 li cihazlara yine 8mp mi kullanırlar peki?
İnşallah sırf bunun için bekliyorum zaten kardeşim...Bence 12 olacak abi ve bir de purewievler gelecek tabi.
İnşallah sırf bunun için bekliyorum zaten kardeşim...
Teşekkür ederim abi bilgi için...pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim. Bu sistem wp8 nokialarda kullanilacak ama 808deki gibi 41mplik bir sensor kullanilaCagini zannetmiyorum. 12mp kamera ile pureview birleşirse zaten 808e yakin resimler elde edilebilir.
pureview donanima ihtiyac duyan bir yazilim. 808deki gibi 41mplik bir sensor kullanilaCagini zannetmiyorum. 12mp kamera ile pureview birleşirse zaten 808e yakin resimler elde edilebilir.
Hünkarım bu üç cümleyi pek bağlayamadım.
baglayalim hunkarimşunu demek istedim;41mp sensor kullanamazlar lumialarda tasarimi mahveder o yuzden 12mp'lik n8 kamerasina daha buyuk bir lens yardimi ile pureview teknolojisi entegre edilerek yine piyasadaki en yuksek goruntu kalitesi saglanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?