PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Android 4.4 (Bye-Bye to Dalvik!) Genişletmek için tıkla ... 4.4 de dalvik var 5 te kaldırılacak
TheMadness' Alıntı: Android 4.4 (Bye-Bye to Dalvik!) Genişletmek için tıkla ... 4.4 de dalvik var 5 te kaldırılacak
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: 4.4 de dalvik var 5 te kaldırılacak Genişletmek için tıkla ... Bu ne peki
Nextman Emekli Yönetici kardeşin biri üşenmemiş denemiş de Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Bu ne peki Genişletmek için tıkla ... hmm benim bundan haberim yok ART neyin nesi peki?
TheMadness' Alıntı: Bu ne peki Genişletmek için tıkla ... hmm benim bundan haberim yok ART neyin nesi peki?
IchigoKurosaki Üye Benimkide dalvikmis yeni farkettim. Ne farki var ki? TheMadness' Alıntı: Bu ne peki Genişletmek için tıkla ... Temasek v1 mi kurdun?
Benimkide dalvikmis yeni farkettim. Ne farki var ki? TheMadness' Alıntı: Bu ne peki Genişletmek için tıkla ... Temasek v1 mi kurdun?
TheMadness Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Benimkide dalvikmis yeni farkettim. Ne farki var ki? Temasek v1 mi kurdun? Genişletmek için tıkla ... Hayır
IchigoKurosaki' Alıntı: Benimkide dalvikmis yeni farkettim. Ne farki var ki? Temasek v1 mi kurdun? Genişletmek için tıkla ... Hayır
partyhard Üye Narutodth' Alıntı: Bu dalvik ve art nedir bilgi vericek varmi ? Genişletmek için tıkla ... Dvm: Sanal makina Art: bende bilmiyorum
Narutodth' Alıntı: Bu dalvik ve art nedir bilgi vericek varmi ? Genişletmek için tıkla ... Dvm: Sanal makina Art: bende bilmiyorum
Narutodth Üye partyhard' Alıntı: Dvm: Sanal makina Art: bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Peki nolcak bu dalvik kalkinca
partyhard' Alıntı: Dvm: Sanal makina Art: bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Peki nolcak bu dalvik kalkinca
partyhard Üye Narutodth' Alıntı: Iyi biseymi kotumu Genişletmek için tıkla ... şimdi bu art uygulamaları direk okuycakmış dalvikteki gibi değil yani. Ben arta geçtin yaklaşık 70mb ram kullanımı azaldı.(g.nexus için)
Narutodth' Alıntı: Iyi biseymi kotumu Genişletmek için tıkla ... şimdi bu art uygulamaları direk okuycakmış dalvikteki gibi değil yani. Ben arta geçtin yaklaşık 70mb ram kullanımı azaldı.(g.nexus için)